szyszka Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 Witam wszystkich, Tutaj już skończony model iskierki w 72 od Army Expert set, wersja obserwacyjna iskry czyli R Novax Model zajął mi około 2,5 tygodnia, był przyjemny do sklejania a o malowaniu nawet nie zaczynam bo mógłbym gadać o nim godzinami, a szczególnie o tym pięknym niebieskim czyli Hataka Signal blue, zdjęcia na prawdę nie oddają tego jak ładnie ten kolor wygląda na żywo. Nie podziałem z weatheringiem ponieważ iskry zazwyczaj latały czyste Świetnym dodatkiem do modelu były blaszki, maski i żywica, jak przystało na expert set od army Ogólnie jestem bardzo zadowolony jak wyszedł ten model. O dziwo nie ma tu odważnika, wystarczyło lekko spłaszczyć koła i stoi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Bardzo ładna Iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 W dniu 11.11.2023 o 18:29, szyszka napisał: wersja obserwacyjna Rozpoznawcza Smołowanie wokół kabiny słabo wyszło Szachownice też spitolone - z każdej strony inny wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 18 godzin temu, Grzes napisał: Rozpoznawcza Smołowanie wokół kabiny słabo wyszło Szachownice też spitolone - z każdej strony inny wzór. Na szachownicach wzorowałem się na isntrukcji, dopiero potem zorientowałem się że są źle, a jeśli chodzi o malowanie rant to bardzo trzęsą mi się ręce, to najlepiej jak umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Taśma do malowania i możesz malować równo nawet z parkinsonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi