Adamo722 Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 (edytowane) Stary model Italerki przerobiony. Nie mieści się w namiocie. Edytowane 12 Listopada 2023 przez Adamo722 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Jak na starą Italerkę, to wygląda całkiem, całkiem. Szkło tylko trochę psuje efekt . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Listopada 2023 Autor Share Napisano 12 Listopada 2023 Jakoś za późno znalazłem tę fotkę i już nie przerobiłem tych szybek. Trudno jakoś muszę z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 (edytowane) Jakoś nie mogłem z tym żyć i poprawiłem. A tu porównanie wielkości H-111 z B-17. Wcale taki mały nie był. Edytowane 14 Listopada 2023 przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 Listopada 2023 Share Napisano 17 Listopada 2023 Szacun za poprawki gotowego modelu jednak widać ślady po oknach. na lewej stronie. Więcej nie chce pisać bo nie lubię "czystych" modeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Listopada 2023 Share Napisano 17 Listopada 2023 Rzeczywiście model ładny, ale dla mnie też za czysty. Jednolity wash (zwlaszcza ten czarny na górnych powierzchniach) sprawia że całość jest bardziej "kartonowa". Ale ja sam umiem niewiele więcej, albo i mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi