Marcin M. Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 Miałem spróbować nowej techniki malowania, no ale jak widzieliście w WARSZTACIE, wyszło po staremu. Spróbowałem za to pierwszy raz wymalować światło, ta lampka aż się o to prosiła. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Listopada 2023 Share Napisano 16 Listopada 2023 fajnie wyszedł mi się bardzo podoba to co na plecach - świetnie zmalowane pukawka i wór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 16 Listopada 2023 Share Napisano 16 Listopada 2023 symulacja światła ogólnie jest trudna, ale całość robi dobre wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Listopada 2023 Autor Share Napisano 16 Listopada 2023 10 godzin temu, M.A.V. napisał: fajnie wyszedł mi się bardzo podoba to co na plecach - świetnie zmalowane pukawka i wór Dzięki, szczerze, najmniej lubiane przeze mnie elementy wyposażenia. Postawiłem na minimalizm. 48 minut temu, winrich napisał: symulacja światła ogólnie jest trudna, ale całość robi dobre wrażenie Dziękuję. Będę ćwiczył dalej, także z innymi kolorami. Ścibor ma jeszcze jednego górnika, wcześniejszą wersję, być może zabiorę się i za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 17 Listopada 2023 Share Napisano 17 Listopada 2023 wydaje mi się, że padające światło nie może być jaśniejsze niż światło lampy. Porównaj odcień żółtego na lampie i na płaszczu. Ten na płaszczu jest wyblakły, przez co nie bardzo pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi