Marcin M. Napisano 15 Listopada 2023 Napisano 15 Listopada 2023 Miałem spróbować nowej techniki malowania, no ale jak widzieliście w WARSZTACIE, wyszło po staremu. Spróbowałem za to pierwszy raz wymalować światło, ta lampka aż się o to prosiła. 6 Cytuj
M.A.V. Napisano 16 Listopada 2023 Napisano 16 Listopada 2023 fajnie wyszedł mi się bardzo podoba to co na plecach - świetnie zmalowane pukawka i wór 1 Cytuj
winrich Napisano 16 Listopada 2023 Napisano 16 Listopada 2023 symulacja światła ogólnie jest trudna, ale całość robi dobre wrażenie 1 Cytuj
Marcin M. Napisano 16 Listopada 2023 Autor Napisano 16 Listopada 2023 10 godzin temu, M.A.V. napisał: fajnie wyszedł mi się bardzo podoba to co na plecach - świetnie zmalowane pukawka i wór Dzięki, szczerze, najmniej lubiane przeze mnie elementy wyposażenia. Postawiłem na minimalizm. 48 minut temu, winrich napisał: symulacja światła ogólnie jest trudna, ale całość robi dobre wrażenie Dziękuję. Będę ćwiczył dalej, także z innymi kolorami. Ścibor ma jeszcze jednego górnika, wcześniejszą wersję, być może zabiorę się i za niego. Cytuj
winrich Napisano 17 Listopada 2023 Napisano 17 Listopada 2023 wydaje mi się, że padające światło nie może być jaśniejsze niż światło lampy. Porównaj odcień żółtego na lampie i na płaszczu. Ten na płaszczu jest wyblakły, przez co nie bardzo pasuje. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi