Wojciech Posted November 20 Share Posted November 20 Na sprzedaż oferuję: Hannover Cl.II, DFW C.V, Rumpler C.IV, Roland C.IIa w cenie 600 pln/szt. + 17 pln koszty przesyłki - paczka priorytetowa. Modele w stanie idealnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quex44 Posted November 20 Share Posted November 20 (edited) Wezme Rolanda i Hanowera. Zadzwon do mnie to ustalimy szczeguly: 693 995 047. Edited November 20 by Quex44 numer telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur D. Posted November 20 Share Posted November 20 Gdyby jednak Roland się zwolnił, to bym go wziął 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Posted November 21 Author Share Posted November 21 Oferta nieaktualna w całości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quex44 Posted November 22 Share Posted November 22 (edited) Szanowny Panie Wojciechu, Szkoda ze sprzedal Pan modele poza oficjalnym kanalem komunikacji i nie poinformowal mnie Pan o tym. Bedac pierwszy na liscie myslalem ze transakcja jest zawarta - zawarlem ja w imieniu mojego przyjaciela, ktoremu musze teraz zwracac pieniadze bo ten dokonal przelewu. Rozumiem ze ktos zaplacil wiecej -trzeba bylo zapytac to moze kolega podbilby cene. Troche to slabe... Edited November 22 by Quex44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts