Wojciech Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 Na sprzedaż oferuję: Hannover Cl.II, DFW C.V, Rumpler C.IV, Roland C.IIa w cenie 600 pln/szt. + 17 pln koszty przesyłki - paczka priorytetowa. Modele w stanie idealnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quex44 Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) Wezme Rolanda i Hanowera. Zadzwon do mnie to ustalimy szczeguly: 693 995 047. Edytowane 20 Listopada 2023 przez Quex44 numer telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 Gdyby jednak Roland się zwolnił, to bym go wziął 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 21 Listopada 2023 Autor Share Napisano 21 Listopada 2023 Oferta nieaktualna w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quex44 Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 (edytowane) Szanowny Panie Wojciechu, Szkoda ze sprzedal Pan modele poza oficjalnym kanalem komunikacji i nie poinformowal mnie Pan o tym. Bedac pierwszy na liscie myslalem ze transakcja jest zawarta - zawarlem ja w imieniu mojego przyjaciela, ktoremu musze teraz zwracac pieniadze bo ten dokonal przelewu. Rozumiem ze ktos zaplacil wiecej -trzeba bylo zapytac to moze kolega podbilby cene. Troche to slabe... Edytowane 22 Listopada 2023 przez Quex44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi