Focus Napisano 21 Listopada 2023 Share Napisano 21 Listopada 2023 (edytowane) Pozdrawiam serdecznie wszystkich odwiedzających mój wątek warsztaty poświęcony puzzlą 3D from Tamiya. Focus Edytowane 21 Listopada 2023 przez Focus 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Listopada 2023 Share Napisano 21 Listopada 2023 Podłączam się z obserwacją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 21 Listopada 2023 Autor Share Napisano 21 Listopada 2023 (edytowane) I przymiarka Edytowane 21 Listopada 2023 przez Focus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 21 Listopada 2023 Autor Share Napisano 21 Listopada 2023 (edytowane) Czysta robota wszystko pasuje no po prostu poezja. A dysza jak ładnie się złożyła. Edytowane 23 Listopada 2023 przez Focus 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 Trzymam kciuki. Szybko Ci to idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 23 Listopada 2023 Autor Share Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) Wszystko pasuje model dość prosty polecam no i czasami w Polsce można go dostać poniżej trzech stówek. Jak dla mnie warto. Malowania kolorowe atrakcje ale tu już jak kto lubi. Edytowane 23 Listopada 2023 przez Focus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 26 Listopada 2023 Autor Share Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) Edytowane 26 Listopada 2023 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Szybko Ci to idzie Pasowałeś już wloty powietrza z kadłubem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 26 Listopada 2023 Autor Share Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) 32 minuty temu, Juffre napisał: Szybko Ci to idzie Pasowałeś już wloty powietrza z kadłubem? Tak wszystko pasuje idealnie. Planuję jeszcze raz przemalować wloty na biało dlatego przygotowuje pozostałe części do malowania na biało żeby było więcej do malowania. Edytowane 26 Listopada 2023 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Wspaniały model, pięknie wychodzi bez żadnych dodatków. Ja zrobiłem w malowaniu z USS Midway. Ciekawy jestem jak Twój będzie się prezentował. Obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 2 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2023 (edytowane) To jest ten moment żeby powiedzieć okej i dalej nie kombinować. No i znowu wszystko zamalowane teraz zostanie mi tylko modulacja po nawierzchniowej a nie jakieś preszdingi. Edytowane 2 Grudnia 2023 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 W dniu 2.12.2023 o 12:09, Focus napisał: To jest ten moment żeby powiedzieć okej i dalej nie kombinować. No i znowu wszystko zamalowane teraz zostanie mi tylko modulacja po nawierzchniowej a nie jakieś preszdingi. Nie baw się w preszejdingi. Szkoda czasu i nerwów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 23 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi