Łukasz S. Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Podaje linka moze co niektorzy widzieli na PWM, moje wypociny Prace nad ta dioramka niestety stanely w miejscu Teraz służy do celow testowych Do rzeczy oto link: http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=19475 W planach szykuje nowe dioramke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Weźże miej jeden nick bo się kapnąć nie można kto co robi A z tą diorką dlaczego stanęło?? Wyglądała i zapowiadała sięcałkiem ok. Na ulicy jeszcze troche gruzu jakieś resztki belek i elementó stalowych i powinno być oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 2 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Co do dioramy nie bede jej konczyć tylko ćwiczyć rożne rodzaje brudzingu (pole jest spore do popisu ) W planach mam nowa dioramke moze akurat pod Scout Car'a wykonam ktory jest na warsztacie oczywiscie relacja z budowy bedzie. A sam budynek wykonany jest vacu (poszlo na to sporo szpachli ) wiec nie chce juz popelnic tego samego błędu i wykonam budynek z gipsu... Jak macie jakies pytanie odnosnie dioramki pytac PS. Co do nicka na PWM to pisalem w tej sprawie do admina nie moge zmienic na taki jak mam tu troche to dziwne (pozostaje ponowna rejestracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Co do nicka na PWM to pisalem w tej sprawie do admina nie moge zmienic na taki jak mam tu Evil or Very Mad troche to dziwne (pozostaje ponowna rejestracaj Trochę dziwne, fakt. Korzystamy z podobnego silnika i administrator może zmienić nicka użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 administrator może zmienić nicka użytkownika Pewnie ze moze. Pytanie tylko, czy chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 administrator może zmienić nicka użytkownika Pewnie ze moze. Pytanie tylko, czy chce? Ja też pisałem do administracji PWM o zmiane nicka na nazwisko i mnie centralnie zlali. Ale ja mam ich w ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi