Łukasz S. Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Podaje linka moze co niektorzy widzieli na PWM, moje wypociny Prace nad ta dioramka niestety stanely w miejscu Teraz służy do celow testowych Do rzeczy oto link: http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=19475 W planach szykuje nowe dioramke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Weźże miej jeden nick bo się kapnąć nie można kto co robi A z tą diorką dlaczego stanęło?? Wyglądała i zapowiadała sięcałkiem ok. Na ulicy jeszcze troche gruzu jakieś resztki belek i elementó stalowych i powinno być oki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz S. Posted August 2, 2006 Author Share Posted August 2, 2006 Co do dioramy nie bede jej konczyć tylko ćwiczyć rożne rodzaje brudzingu (pole jest spore do popisu ) W planach mam nowa dioramke moze akurat pod Scout Car'a wykonam ktory jest na warsztacie oczywiscie relacja z budowy bedzie. A sam budynek wykonany jest vacu (poszlo na to sporo szpachli ) wiec nie chce juz popelnic tego samego błędu i wykonam budynek z gipsu... Jak macie jakies pytanie odnosnie dioramki pytac PS. Co do nicka na PWM to pisalem w tej sprawie do admina nie moge zmienic na taki jak mam tu troche to dziwne (pozostaje ponowna rejestracaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Co do nicka na PWM to pisalem w tej sprawie do admina nie moge zmienic na taki jak mam tu Evil or Very Mad troche to dziwne (pozostaje ponowna rejestracaj Trochę dziwne, fakt. Korzystamy z podobnego silnika i administrator może zmienić nicka użytkownika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 administrator może zmienić nicka użytkownika Pewnie ze moze. Pytanie tylko, czy chce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Kryszak Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 administrator może zmienić nicka użytkownika Pewnie ze moze. Pytanie tylko, czy chce? Ja też pisałem do administracji PWM o zmiane nicka na nazwisko i mnie centralnie zlali. Ale ja mam ich w ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts