Łukasz S. Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Podaje linka moze co niektorzy widzieli na PWM, moje wypociny Prace nad ta dioramka niestety stanely w miejscu Teraz służy do celow testowych Do rzeczy oto link: http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=19475 W planach szykuje nowe dioramke Cytuj
Artek Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Weźże miej jeden nick bo się kapnąć nie można kto co robi A z tą diorką dlaczego stanęło?? Wyglądała i zapowiadała sięcałkiem ok. Na ulicy jeszcze troche gruzu jakieś resztki belek i elementó stalowych i powinno być oki Cytuj
Łukasz S. Napisano 2 Sierpnia 2006 Autor Napisano 2 Sierpnia 2006 Co do dioramy nie bede jej konczyć tylko ćwiczyć rożne rodzaje brudzingu (pole jest spore do popisu ) W planach mam nowa dioramke moze akurat pod Scout Car'a wykonam ktory jest na warsztacie oczywiscie relacja z budowy bedzie. A sam budynek wykonany jest vacu (poszlo na to sporo szpachli ) wiec nie chce juz popelnic tego samego błędu i wykonam budynek z gipsu... Jak macie jakies pytanie odnosnie dioramki pytac PS. Co do nicka na PWM to pisalem w tej sprawie do admina nie moge zmienic na taki jak mam tu troche to dziwne (pozostaje ponowna rejestracaj Cytuj
gulus Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Co do nicka na PWM to pisalem w tej sprawie do admina nie moge zmienic na taki jak mam tu Evil or Very Mad troche to dziwne (pozostaje ponowna rejestracaj Trochę dziwne, fakt. Korzystamy z podobnego silnika i administrator może zmienić nicka użytkownika. Cytuj
Majek Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 administrator może zmienić nicka użytkownika Pewnie ze moze. Pytanie tylko, czy chce? Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 administrator może zmienić nicka użytkownika Pewnie ze moze. Pytanie tylko, czy chce? Ja też pisałem do administracji PWM o zmiane nicka na nazwisko i mnie centralnie zlali. Ale ja mam ich w ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi