biket26 Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 Witam. Jak w temacie kupię wymienione modele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Jeśłi chodzi o pierwszy poszukiwany przez Ciebie model, to póki co nie raelne O ile mi wiadomo to Arma Hobby wydała sześć pudełek TS-11 Iskra ALE TYLKO w 1:72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 3 godziny temu, Slawek_26869 napisał: Jeśłi chodzi o pierwszy poszukiwany przez Ciebie model, to póki co nie raelne ktoś te modele kupił. Warsztatów i galerii raczej nie widać, więc są w stanie do złożenia. Pewnie chodzi o rekompensatę za utracone dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Mea Culpa, zwracam honor, zapomniałem o wydanych 2 zestawach żywicznych z 2014 i 2015 roku ; wydawało mi się że Iskrę w "czteryósemce" wydał tylko Choroszy Modelbud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biket26 Posted December 5, 2023 Author Share Posted December 5, 2023 No były wydane w wersji pro i Ez. Teraz to białe kruki (tak jak np orlik z topgun) niestety ale liczę że ktoś będzie się w stanie rozstać z nimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts