Gościu Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 O budowie i całej reszcie ambarasu związanego z tą sztuka można przeczytać w wątku warsztatowym, o prawie tym samym wdzięcznym, czy dźwięcznym tytule. Oto moja inerpretacja zjawy wojny, w skali 1:35: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Witam tygrys genialnie wykonany 10/10 oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Rafale Twoje modele powalają. Jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Podziwiałem warsztat z zachwytem, no i urodziło się to cudo, a ten szary to co to za farba numer jaki ma??? bo jest świetny a zamierzam składać Panzer IV F2 a ten kolor strasznie mi się nadał, kotek śliczniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 moja opinię znasz, nie będę więcej pisał tylko otworzę i zdrowie "pięknej" zjawy wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Cudo.Perfect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Września 2008 Autor Share Napisano 15 Września 2008 Ciutke mnie zawstydzacie, i zasadniczo to mi głupio Farbka to Gunze H 401 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Ektraklasa, wiadomo. 6/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Ech, skleić kiedyś coś takiego... Kłaniam się Mistrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradgb Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 i owszem bardzo przyjemny modelik. mam tylko takie pytanie: czy to prawda czy mi się wydaje mi że na tym zdjęciu tygrysa z przodu widać że przednia płyta pancerna w którym jest lufa (to chyba jarzmo ?) jest chyba krzywo w stosunku do wierzy ? wydaje mi się że jeden róg jest wyżej ? widzę to bo mam podobny problem w swoim tygrysie którego niebawem mam zamiar pokazać. oczywiście mój nie umywa się do tego co zrobił Rafał. jeszcze raz gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Na poziomie warsztatu tego nie widać, oko głupawki (padajacy cień)wypaczyło Jesli masz z tym problem, wystarczy odpowiednio rozwiercić mocowania jarzma(po jednej stronie) dzieki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Rafał potzrebuje zdjęcie zw zbliżenia miejsca w którym powinna być "siekierek" zaraz pod jarzmem dało by rade ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Od dziś,niezabardzo jest jak, model został "zabrany" Ale jeśli chodzi Ci o rozmieszczenie, czy budowe trzymadła- to odezwij sie na PW, cośtam mam, podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Jak każdy twój model - świetny. Czołg wygląda jakby przed chwilą wyszedł z walk miejskich. Ładnie zrobiłeś rdzę i przestrzeliny na skrzyni z tyłu wieży. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 BDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Poza tym numerem z lewej strony wieży patrząc od tyłu, wszystko mi się podoba. W przeciwieństwie do Twojego niewykończonego KT, ten prezentuje się świetnie, ale kwestię niedokończenia Koenigstigera wyjaśniłeś - co oczywiście jest zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Chyba zostanę zoofilem, tak mi się ten Tygrys podoba. Nie wiem co napisać. Już na poziomie warsztatu wyglądał muszę to napisać i przepraszam za słowo ZAJEBIŚCIE! Gratulacje mój mentorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Model świetny ale pomysł z drutem kolczastym BOSKI!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 SUPER!!!!! gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Witam .Mam pytanie odnośnie lufy,jeśli jest to wrak co wynika z tytułu , to w jakim celu posiada on pokrowiec na wylocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Poza tym model bardzo fajny . Jakiej farby użyłeś do malowania modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 mam pytanko....skąd bądz z jakiej firmy jest ten drut kolczasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 hahahah wywinales takie cudo to sie teraz wstydz hehe Nie ma co kopara spadla i jedynki wkulaly sie pod biurko bedzie proces o odszkodowanie ;) Kurcze no juz sie zamykam bo naprawde model jest pocisk a tak swoja droga Rafale powiedz ze bedzie on ozdoba jakiejs fajnej winietki albo dioramki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 to w jakim celu posiada on pokrowiec na wylocie. zasadniczo, możnaby zapytać o wszystko, co znajduje się na czołgu, włącznie z wieżą, przecież wrak(?) Jakiej farby użyłeś do malowania modelu? Gunze, już raz padło to pytanie skąd bądz z jakiej firmy Lucky Model-Lion Roar Kurcze no juz sie zamykam bo naprawde model jest pocisk a tak swoja droga Rafale powiedz ze bedzie on ozdoba jakiejs fajnej winietki albo dioramki Smile Nie wiem, prawdopodobnie, ale to zapewne wykona juz ktoś bardziej zdolny ode mnie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi