KFS-miniatures Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Bez wątpienia współpraca AMMO i Takoma zaowocowała spektakularną miniaturą. Już pierwszy rzut oka na ramki pozwala dostrzec, że mamy do czynienia z genialnym, szczegółowym modelem. A przy okazji podobno nawet całkiem poprawnym merytorycznie; choć nie bez wad. Drobne wady można również wytknąć w temacie konstrukcji samej miniatury, ale nie tak poważne, by zrzucić to opracowanie z mojego prywatnego podium siedemdwójkowych pojazdów. O wspomnianych pewnych ułomnościach modelu przeczytać mozna w relacji z jego budowy: Natomiast, jeśli ktoś jest zainteresowany procesem malowania i brzydzenia tej miniatury, to ta trafiła do osobnego artykułu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Naprawdę fajne szczegóły jak na 72. Nawet zwisy gąsienic wyglądają tak jak powinny co często się nie udaje przy gąsienicach klejonych nawet przy użyciu kopyta. Malowanie i efekty też wyglądają atrakcyjnie i ogólnie ten model robiłby też wrażenie w skali 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 9 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) A dziękuję bardzo. Co do kopyta do gąsienic, to jak wskazałem w relacji z budowy, nie było ono najbardziej udanym elementem. A szkoda, bo gdyby działało jak trzeba, to byłoby bardzo pomocne Edytowane 9 Grudnia 2023 przez KFS-miniatures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Nie wiem już ile ich zlepiłem, albo przerobiłem. I dalej mam ochotę je lepić Bardzo fajna praca Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 O jakie to ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2023 Dzięki! W sumie też bym robił ponownie, gdybym nie miał w planach wielu innych modeli, które nie będą powtórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Bardzo przyjemny zestaw i fajnie zrobiony modelik. Odważnie brudzony. Myślę że bardzo fajnie prezentował by się na jakiejś choćby niedużej podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 23 godziny temu, maszynista93 napisał: Myślę że bardzo fajnie prezentował by się na jakiejś choćby niedużej podstawce Bezdyskusyjnie. Zresztą nawet już jest do takowej i pomysł, i gotowa figurka, tylko od paru lat nie chce mi się zbudować postumentu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Nie chce mi się... Skąd ja to znam Mimo wszystko liczę, że niedługo zobaczymy coś w tym temacie. Jestem ciekaw koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia Godzinę temu, maszynista93 napisał: Jestem ciekaw koncepcji ..ultraminimalistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Czołem! PKP i tyle! Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi