Trucknology Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Witam ;) Chciałbym przedstawić mój przedostatni model - autobus MAN EL202 w malowaniu PKM Sosnowiec. Model został zbudowany od podstaw na podstawie oryginału, z którym jest zgodny w 99%. Skala 1:25. Jest trochę czasu, więc moge fotki wrzucić. Członkowie PKMC i Modelworka dobrze znają go z paru imprez W ogóle chciałbym podziękować temu MANuelowi, jest to mój najbardziej utytułowany model i to on daje mi najwięcej radości na konkursach. Jaki jest, taki jest, ale ciesze się, że podjąłem się i ukończyłem prace nad nim ;) Rozpoczęcie prac: luty 2008 Zakończenie prac: czerwiec 2008 Oryginał: Model: Ze skarbami Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 On był na MTM 2008.Fajny i to od podstaw, po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 fajny ale to plastik czy karton ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Września 2008 Autor Share Napisano 15 Września 2008 Mix - PCV, karton, Lego, papier, folia, pleksa itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Model super. A techniki mieszane są najprzyjemniejsze ;) i dają najwięcej frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Widziałem w Sycowie , piękny autobusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Piekny piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Pozazdrościć i przede wszystkim pogratulować medali Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 A to twój model, i tak najlepszy napisz " nie zawsze......." Bardzo ładne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Co chciałeś napisać, bo nie rozumiem Twojego posta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Witam!!! Naprawde bardzo fajny model. Bardzo mi się podoba. Jakby nie było to klocki lego to też plastik... o i widze dekle z akcesoriów italeri... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Dzięki chłopaki za miłe opinie Bardzo się ciesze, że Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Jest świetny to jak ma się nie podobać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Jak napisali poprzednicy świetny model , ceni się że został od podstaw zbudowany, pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 No też go widziałem. Oj piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Wojtku chodziło mi o napis na autobusie, "Nie zawsze wszystko wychodzi....." swoja drogą , tata na MTM nie mógł uwierzyć ze ten Man jest robiony od podstaw. Już chciał kupić takiego i złożyć. Tfu znaczy się kupić, bo potem ja muszę składać, ale to jest tylko przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Dzięki jeszcze raz chłopaki Nic tak nie cieszy jak Wasza modelarska opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi