Moses Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Witajcie Wcieło mnie na jakis czas z forum, co nie znaczy ze nic tam nie dłubałem. Postaram sie chronologicznie pokazać co tam mi się udało ulepić. Także na początek zakończony rok temu SNJ-3 Texan od Special Hobby (czyli przepak Academy ) North American SNJ-3C Texan Bu.No 6792 Marine Aircraft Group-11, Cactus Air Force Turtle Bay, Espiritu Santo, October 1943 Special Hobby (Academy MRC) 1/72 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Bardzo fajny! Pigment na nasadzie skrzydeł - co to za kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2023 Dzięki. Pigment to migowski Light Dust 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Ladny, ładny ten Teksańczyk na niebiesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Super, że znowu piszesz... Przyjemnie utrudzony ten Teksan, lubię też te amerykańskie malowania - przyjemnie popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi