Moses Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Kolejny rozpoczęty na forum, ukończony po cichu. Hasegawowski F9F wzbogacony o blaski Eduarda i kalkomaniami od Printscale Grumman F9F-3 Panther Bu.No 127207 VMF-311 "Willy Lovers" K-3 Base, Pohang, Korea 1952 Hasegawa 1/72 + Eduard Model Accessories 72279 F9F Hasegawa + PRINT SCALE LTD 72-113 Grumman F9F Panther/Cougar 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Spasowanie wiatrochronu took the cake wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2023 13 minut temu, kozborn napisał: Spasowanie wiatrochronu took the cake wg mnie a po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Powrót cieszy. Modele też, bo fajne. Szczególnie Texan w bojowym malowaniu, choć tam brakuje mi nieco śladów po zamalowanych, czerwonych obwódkach. A tu można by było pokusić się o usunięcie środkowego poziomego paseczka w inicjale imienia pilota ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Godzinę temu, Moses napisał: a po polsku Zgarnęło tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi