winrich Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy od bramy Powroźniczej. Kolejna wspaniała figurka od Ignis Art. Wszystko idealnie pasuje, bez żadnych nadlewek i dziur. Murek to oczywiście styrodur a okno wyciąłem z kartonu. Edytowane 20 Grudnia 2023 przez winrich 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Grudnia 2023 Share Napisano 21 Grudnia 2023 2 godziny temu, winrich napisał: Później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy od bramy Powroźnicze..... dobra, dobra... ale jeśli trzymać się Andrzeja to jeszcze powinien być KUŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Grudnia 2023 Share Napisano 21 Grudnia 2023 Nie wiem, skąd skojarzenie choć ostatnie życzenie jest dla mnie nadal topowym utworem Anżeja. Raczej Puss in boots... Jak zwykle w Twoim przypadku najwyższa półka. Wrażenie robią sierść i ponczo, świetnie rozwiązanie z dziurami na uszy i przytroczoną księgą. Mimo, że praca z gatunku krasnali ogrodowych to podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Grudnia 2023 Share Napisano 21 Grudnia 2023 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 21 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2023 Dziękuję i cieszę się, że praca się Wam podoba 15 godzin temu, zaruk napisał: Nie wiem, skąd skojarzenie choć ostatnie życzenie jest dla mnie nadal topowym utworem Anżeja. Raczej Puss in boots... No nie wiem, wyjaśnimy to sobie bez rękoczynów przy jakimś małym jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Przyjmuję wyzwanie. Czym Mistrz uraczy nas kolejnym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 10 godzin temu, winrich napisał: Dziękuję i cieszę się, że praca się Wam podoba Podoba to jedno, ale to jest zupełnie obiektywnie po prostu świetny kawał roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 22 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2023 7 godzin temu, zaruk napisał: Przyjmuję wyzwanie. Czym Mistrz uraczy nas kolejnym razem? Mam trochę wina i pigwówkę, szkoda żeby się zmarnowało @Klapouchdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Godzinę temu, winrich napisał: Mam trochę wina i pigwówkę, szkoda żeby się zmarnowało To miła propozycja. Do tego stopnia aby udać, że o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 W drugim zdaniu było: "Szedł pieszo, a objuczonego konia prowadził a uzdę". Gdzie więc jest Płotka? Co nie zmienia faktu, że model jest świetnie zamalowany i spójnie zdioramowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 22 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2023 (edytowane) ale się tego konia uczepiliście, koń siedzi z tyłu. Edytowane 22 Grudnia 2023 przez winrich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Powiedział, że koń siedzi z tyłu. I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi