jachud3 Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 Cześć, Oddam po kosztach przesyłki trochę farb Pactra, które zalegają w szufladzie - niektóre pełne, niektóre trochę wykorzystane. Po przesiadce na Tamije i inne Gunziaki już ich nie używam. Do tego dwa lakiery Vallejo; matowy i błyszczący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 A próbowałeś nimi malować aerkiem rozcieńczone LMT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 Próbowałem, ale jakoś nie mogę ich "wyważyć" i nie mogę dobrać warunków. A że paleta i tak się pokrywa z pozostałymi gunziakami, to i się nie męczę tylko używam H albo C. Stąd Pactry idą w odstawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Chętnie przyjmę . Proszę o info na priv. Pozdrawiam Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Daniel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 @Daniel_ PW poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 Farby jadą do nowego domu, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi