asc_driver Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 kabina pryśnięta bezbarwnym zderzak gotowy z czasem polskie blachy zagoszczą kabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Kabina wyszła Ci super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Uszczelki i podszybie chyba powinno być matowe , przynajmniej moim zdaniem by lepiej wygladało , a cała kabinka wyglada miodnie , bardzo mi sie podoba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 A ja mam pytanie. Jak teraz wsadzisz do środka wnętrze kabiny?? Da rade je wsadzic?? Boczki drzwi nie będą sprawiały kłopotów?? Według instrukcji kabinę się nakleja na przygotowane wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Dokładnie. Możesz mieć problemy ze wsadzeniem wnętrza do środka... Ja robiłem tak, że skleiłem i pomalowałem całą kabinę i osobno tylnią ściankę, potem wkleiłem szyby, boczki drzwi i wnętrze, a na koniec zamknąłem to tylnią ścianą. I też musiałem się trochę nagimnastykować, żeby nic nie połamać . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Ja tam Volva nie kleiłem to niewiem.Kabina po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Dla mnie bomba Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Kabinka miodzio , Malowałeś już beczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Kabinka jak i zderzak wyglądają . Wnętrze do kabiny wsadzisz bez najmniejszego problemu, nic nie będzie wadzić... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 To kiedy przejażdżka... Ale fakt, uszczelki i podszybie pomaluj na mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 16 Maja 2009 Autor Share Napisano 16 Maja 2009 dodaje jedna skromną fotke naczepy dostała pierwsza warstwę żółtego a miedzy osiówki i lusterka czekają na bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi