greatgonzo Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia (edytowane) 'na pierwszym modelu nabiera się wprawy do następnych (co w cale nie znaczy że to był prawdopodobnie mój najdroższy model' Być może, ale co u diabła w ogóle znaczy powyższe zdanie? Edytowane 1 Stycznia przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia @greatgonzo to zdanie znaczy, że bierzemy wzgląd na wiek autora bez urazy dla autora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Chcesz powiedzieć, że wziąwszy wzgląd zrozumiałeś to zdanie? Nic nie mam do autora i jego wieku, zwykła ciekawość mnie żre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Pierwszym wpisem rozbroiłeś mnie całkowicie, tak sobie pomyślałem, że mniej więcej w tym wieku zacząłem przygodę z tym fajnym hobby. Kiedy to było? Zbieraj doświadczenie i baw się tym, powodzenia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi