kolejny-Wojtek Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Model OObB. Jakość bardzo dobra. Kalki 8A decals. Malowany- kadłub Tamiya TS-26 Pure White, skrzydła jakieś szare Gunze. Polecam. Jedynym problemem jest za duży napis silnikach. Powinna być przerwa w Malta Air a ja musiałem wciskać litery.. Pozdrawiam Wojtek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Trochę wąska ta droga startowa , a modelik bardzo ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Tak, bardzo ładny i czysty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Świetny model ! Z resztą oglądam Twoje prace i bardzo mi się podobają. Pasażery mają to coś ... Pozwolę sobie na umieszczenie zdjęcia zrobionego na Ławicy samolotu w tym malowaniu ale innym nr rejestracyjnym. Wtedy też na mnie zrobił duże wrażenie. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia to w tym okno wypadlo w czasie lotu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi