Kolekcjoner WP Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Rok ubiegły poskutkował sklejeniem zawrotnej ilości 8 modeli lotniczych i 10 lądowych. Moje modele są budowane typowo na półkę- jakby ktoś pytał. Udało mi się w końcu skleić Łaciatą P.11c, Mi-17 i Me163, które od dłuższego czasu miałem w planach. Ale najbardziej jestem zadowolony z Lublina R.XIIITer, bo to biały kruk w kolekcji ze względu na dostępność zestawów Aeroplastu w 1/72, a w zasadzie jej braku. Wszystkie pokazane modele są w skali 1/72. A czego życzę sobie w 2024? Żebym dokończył wszystkie zaczęte do tej pory modele, bo trochę ich leży. A z nowych to chciałbym zbudować Poteza 24, Lockheeda Electrę i Mi-24. Kolejność wg ukończenia modelu: 1. PZL P.11c Łaciata 3 Arma Hobby 2. Mil Mi-17 KitBazar.cz ex Kovozavody Prostejov 3. Messerschmitt Me163 Maszyna testowa bez silnika. Hobby Boss 4. Lublin R.XIIITer Aeroplast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 11 Stycznia Autor Share Napisano 11 Stycznia 5. SBLim2 Směr ex. Kovozávody Prostejov 6. Sopwith Dolphin Kovozavody Prostejov 7. Su-20 Mistercraft ex. Pantera 8. PZL TS-11 Iskra R Novax Arma Hobby Su-20 będzie mieć jeszcze osobną galerię w wątku Mistercraft 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Bardzo przyjemne "pó(u)łkowniki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Ale brakuje kilku istotnych elementów "temu misiu" 6 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Ten Su-20 wygląda jakby był nieskończony. Fajna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia 2 minuty temu, mig napisał: Ten Su-20 wygląda jakby był nieskończony. Fajna kolekcja. 20 godzin temu, Grzes napisał: Ale brakuje kilku istotnych elementów "temu misiu" Brak mu anten z przodu, bo odpadły . Jutro postaram się porobić mu zdjęcia z doklejonymi antenami i galerię wstawię do wątku Mistercraft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Przewidujesz jakieś podwieszenia pod Su-20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia 1 minutę temu, mig napisał: Przewidujesz jakieś podwieszenia pod Su-20? Będzie golas, bo jak go skończyłem w listopadzie, tak wyrzuciłem wszystkie podwieszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Szkoda, myślałem że chociaż dodatkowe baniaki na naftę będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi