eldiabllo Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Model zvezdy , oklejony kalkami z HADmodels, malowany Hataka Orange, dołożyłem trochę żywicy pod skrzydłem i rurki Pitota z Mastera. Wyszło tak , że w miarę się da oglądnąć. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) Wyszło całkiem fajnie pomijając nudne malowanie Jak się składało sam zestaw, w miarę ok czy jednak dosyć mocno były linie podziału poprzesuwane P. S. Po to ma tych belek pod skrzydłami żeby je soczyście obładować Edytowane 13 Stycznia przez rudy0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia 9 minut temu, rudy0007 napisał: Wyszło całkiem fajnie pomijając nudne malowanie Jak się składało sam zestaw, w miarę ok czy jednak dosyć mocno były linie podziału poprzesuwane P. S. Po to ma tych belek pod skrzydłami żeby je soczyście obładować Sam zestaw , no jak stara Zvezda, szału niebylo, znośnie, trochę przesunięte linie podziału na kadłubie. Problem przednia owiewka łączenie z kadłubem z pzrodu, tam poleciało kilka wiader szpachli. Malowanie z Hada pasowały idealnie,bardzo fajnie się je kładzie . Ogólnie trochę mnie zmęczył ten model. Ogólnie nie polecam, lepiej zainwestować w 48 że zvezdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi