adam juszczak Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Może trochę więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 wŁAŚNIE WALCZĘ Z PRZESŁANIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Kurdę, założyłeś dzisiaj już 4 tematy z tym RSO, dwa usunąłem i teraz dwa scaliłem do kupy. A fotki ciemne, nieostre i kolory przekłamane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Proszę o wyrozumiałość ale dzisiaj był mój debiut jeśli chodzi o wstawianie zdjęć jak i ich zrobienie. Mam nadzieję że nastęone będą lepsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Witam! Bardzo interesująca podstawka - pasowałoby coś więcej o niej napisać, tak samo o samym modelu -jaka skala,producent,zastosowane zmiany i ulepszenia (jeśli takie były), jakie farby i czym kładzione itp. jakie spasowanie elementów itd., dopiero wtedy można by pokusić się o jakieś oceny. Zdjęcia niestety nieco ciemne i wpadają w żółć ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 To 72 z ace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Nie , z Modelkraka.A żółte bo niestety podświetlone zwykłą żarówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Wygląda jak monstrum z Terminatora. Dołujące. Te koloty i światło dają klimat. Jeszcze do tego Rammstein-a puścić..... Fajne! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Wygląda jak monstrum z Terminatora. Dołujące. Te koloty i światło dają klimat. Jeszcze do tego Rammstein-a puścić..... Fajne! Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Ramsteni bryyyyyyyyy jak tego <> można słuchac !! Zdecydowanie wole nowš płytke Metallicki Death Magnetic A jezeili chodzi o model to zgadzam sie z przed mówcami.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 A sie przyczepiłeś Ramstein'a Partyzancie... W sumie wszystko jedno. Co komu w duszy gra. Metallica jest świetna. A Rammstein. że po germańsku jakoś lepiej mi do tej scenki pasował ;-) Nie ma się o co kłócić bo w końcu o gustach się nie dyskutuje.... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Widać potencjał, pomysl jak i wykonanie bardzo dobre (a to w modelarstwie lubie najbardziej). Szkoda, że fotki na różnym poziomie. Ale tak jak piszesz to dopiero poczatki. Gratulacje. Ramsteni bryyyyyyyyy jak tego <> można słuchac !! Zdecydowanie wole nowš płytke Metallicki Death Magnetic Nie ma się co ograniczać. Gusta się zmieniają. Tyle moge napisać ze swojego doświadczenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Proponuję stosować na początek następującą metodę, na 1 wystawioną fotkę 10 - 20 zrobionych Potem przebieramy, obrabiamy na kompie i dopiero pokazujemy tę jedną jedyną światu. Ja tak robię, a i tak daleko mi do samozadowolenia. A model został utopiony w podstawce. Więc trudno go oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 Z tym topieniem to może nie tak do końca , zwykle taka ilość gruzu w mieście to nie nowość,wystarczy spojrzeć na oryginalne zdjęcia.A po drugie trzeba było jakoś zamaskować fatalne gąsienice z którymi niewiele się dało zrobić.Dzięki za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 mnie tez sie podoba wlasne ze wzgledu na klimat.wplyw swiatla zarowkowego dal efekt swiata po nuklearnej pozodze .sam model tyz fajnie styrany.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi