Rzeznik Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Cześć Modelarze! Po prawie dwóch miesiącach ociągania, w końcu mam przyjemność przedstawić Wam galerię końcową mojego najnowszego projektu - Messerschmitt Bf109 F-4 w skali 1:72 od Eduard. Tutaj relacja: I zdjęcia: Tak, wiem, że trochę mnie to zajęło, ale mam nadzieję, że efekt Was zadowoli. To był dla mnie fascynujący proces, a każdy detal tego modelu był dla mnie ważny. Dziękuję tym z Was, którzy śledzili moją relację budowy na forum oraz służyli wsparciem merytorycznym. Mam nadzieję, że efekt końcowy jest zadowalający! Czekam na Wasze komentarze, opinie i pytania. Pozdrawiam serdecznie! 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Bardzo fajny Friedrich. Jedyna uwaga to ruchoma osłona kokpitu. Prawa strzałka na zdjęciu poniżej, wskazuje miejsce gdzie nakładają się ruchome elementy oszklenia. Tak było w Emilu-4 i we Friedrichach. Ty to miejsce wymalowałeś i osłona przypomina tą z Gustawa. Ale to łatwo poprawić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia W dniu 19.01.2024 o 13:11, Rzeznik napisał: Podobają mi się te nieprzesadzone "wydeptania". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 22 Stycznia Autor Share Napisano 22 Stycznia W dniu 19.01.2024 o 17:17, barszczo napisał: Bardzo fajny Friedrich. Jedyna uwaga to ruchoma osłona kokpitu. Prawa strzałka na zdjęciu poniżej, wskazuje miejsce gdzie nakładają się ruchome elementy oszklenia. Tak było w Emilu-4 i we Friedrichach. Ty to miejsce wymalowałeś i osłona przypomina tą z Gustawa. Ale to łatwo poprawić . Postaram się to naprawić. Dzięki za zwrócenie uwagi! @Adamo722@Baas ArKDziękuję za miłe słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi