maciej ritmann Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Skończony, troszku wypocony ale jest. Nos skończył na malowaniu, ze względu na to, iż nie mogłem dogadać się z firmowymi kalkami. Tragicznie grube, tragicznie uparte. Nie pomagało im nic. Musiałem stworzyć maskę do pomalowania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Bardzo ładny model pięknego szybowca, podoba się. Hmm piszesz że to skala 32? To musi być kawał plastyku, tak na moje oko bez szukania w necie i przeliczania pewnie doooobrze ponad pół metra rozpiętości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia ciekawa konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia 4 godziny temu, jmx62 napisał: kawał plastyku, tak na moje oko bez szukania w necie i przeliczania pewnie doooobrze ponad pół metra rozpiętości. ale przez swoją sylwetkę nie zajmują miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej ritmann Napisano 24 Stycznia Autor Share Napisano 24 Stycznia 20 godzin temu, jmx62 napisał: Bardzo ładny model pięknego szybowca, podoba się. Hmm piszesz że to skala 32? To musi być kawał plastyku, tak na moje oko bez szukania w necie i przeliczania pewnie doooobrze ponad pół metra rozpiętości. troszkę ponad 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi