Testament68 Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia (edytowane) Hej! Skończyłem budowę modelu, który dostałem w prezencie. Ciężko było, bo to pierwsza moja praca w tak małej skali. Zdecydowanie to nie moja skala. Stary już jestem i oczy już troszkę słabe. W każdym razie spróbowałem i efekt widać. Edytowane 30 Stycznia przez Testament68 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Wywal to plastikowe "drzewko" bo wygląda fatalnie i psuje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 30 Stycznia Autor Share Napisano 30 Stycznia To da się zrobić. Lecz nowych fotek już nie daję. Nie mam już cierpliwości do tego małego szkraba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Każdy model ocalony przed koszem cieszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Miałem go kiedyś ze 30lat temu w wersji marki Matchbox jeszcze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi