Gość Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 hejka zakladam ten temat aby zrobic relacje z budowy Tygrysa I Revell Jestem poczatkujacy i licze na wasza pomoc Zdjecia wyprasek wrzuce jak mi siostra odda aparat Wszyscy wiedza jak one wygladaja, wiec moze je jednak omine i wstawie dopiero co skleje Ale wczesniej potrzebuje waszej pomocy na co w tym modelu uwazac, jakie sa pulapki badz inne niespodzianki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Jak na pierwszy model, myślę że samo zbudowanie wg instrukcji, z dużą uwagą na czystość połączeń, oczyszczenie ze śladów ramek, wypychaczy, nadlewek, będzie już stanowiło dość dobry poligon do ćwiczeń. Ale jeśli chciałbyś się zdecydować na którąś ze szczególnych wersji tygrysa... rzuć okiem tu: http://www.missing-lynx.com/reviews/small/tigercomparisonsb_1.html i tu http://tiger1.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Słaba jakość wyprasek revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Prace ida dobrze Zakładam właśnie friulki które są cudowne Oto zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Zakładam właśnie friulki które są cudowneOto zdjęcia Zdjęć brak, zresztą to zrozumiałe :> Pokaż te Twoje Friule w 1/72 - chętnie zobaczę zarówno ja, jak i inni.... :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 No, ja również chętnie bym zobaczył Twoje Friule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 sam je sobie odlałem po zmniejszeniu wzorów z 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Mam nadzieję, że moderatorzy nie będą już mieli wątpliwości co z Tobą zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 To może daj zdjęcie tych Twoich friuli to nikt nie będzie miał wątpliwości. A tak swoją drogą to jak sobie je odlałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Daję czas do dzisiaj do północy na wrzucenie zdjęć Friuli na Twoim modelu. Jak nie to zamknę temat, bo z relacją on nie ma wiele wspólnego. Do tego czasu zachęcam do powstrzymania się od komentarzy, bo mogą być na cenzurowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi