DamianPoltorak Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, Chciałbym się wam pochwalić drugą foką jaką udało mi się popełnić. Model powstał jako przerywnik i odpoczynek przy pracach na Mustangach. Focke-wulf w wersji A8/R2 z weekendowego wypustu Eduarda. Prosto z pudła, od siebie dodałem tylko pasy z dodatkowej blaszki. Maszyna z numerem bocznym WNr. 682181 "Yellow 2" wchodząca w skład JG300, pilot Fw. Hubert Engst. Edytowane 7 Lutego przez DamianPoltorak 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Podoba mi się. Czuć metal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Niezła foczka przyczepię się tylko do "luzactwa" anteny na grzbiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego 5 godzin temu, zaruk napisał: Czuć metal ... i szpachlę Bardziej serio: fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Bardzo fajny. O antenie już było, jak dla mnie obicia ciut mocne, całość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi