Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, PrzemoLPP napisał:

Ale co to tak naprawdę znaczy? Będą pilnować specjalnie i pilniej wystawiać mandaty, jak zobaczą rejestrację bez magicznych liter SK? 

Bo na stronie informacyjnej SPP widać, że teren wokół Klubu leży w strefie.

Klub jest na terenie spółdzielni i firma kontrolująca jest poinformowana, że w tych dniach będą goście biorący udział w konkursie. SK, PO, WH itd nie ma obecnie znaczenia bo nie trzeba wymieniać rejestracji.

Napisano
2 godziny temu, Olecki75 napisał:

Klub jest na terenie spółdzielni i firma kontrolująca jest poinformowana, że w tych dniach będą goście biorący udział w konkursie. SK, PO, WH itd nie ma obecnie znaczenia bo nie trzeba wymieniać rejestracji.

OK, dzięki za wyjaśnienie. Zaufam 😊

• 2 weeks later...
Napisano

Moi drodzy, wszystko gotowe, sala i nagrody czekają na Wasze modele. ZAPRASZAMY ! ! !

• Like 1
Napisano

Serdecznie dziękuję organizatorom za kolejną edycję konkursu!

Stare/nowe miejsce na moje oko bardziej przestrzenne.

Bardzo też dziękuję za docenienie moich siedmiu prac.

• Thanks 1
  • Confused 1
Napisano (edytowane)

Mała relacja z wystawy

Edytowane przez ksiadz
  • Like 2
  • Thanks 1
Napisano

@FAZZY_bez_humorumasz jakiś problem?  Sędziowie znają się na rzeczy.

Jak się nie podoba zapraszam zarówno Cb jak innych mających mnie za najgorszego na tym forum na jeden z konkursów na konfrontacje.

Domyślam się, że żaden wyzwania nie podejmie.

Tyle w temacie. I w żadną pustą dyskusje więcej nie wchodzę, szczególnie z argumentami "g...nie model". 

Napisano

XIX Konkurs Modeli Redukcyjnych już za nami. Frekwencja dopisała, poziom bardzo wysoki. Jedynie martwi mnie dużo mniejsza niż zwykle ilość juniorów tym bardziej, że sponsorzy w tym roku byli bardzo hojni (jeszcze raz - serdeczne podziękowania dla firm MojeHobby.pl. i MirageHobby za przekazanie modeli na nagrody oraz firmie Dedalos za ufundowanie voucherów na symulator A320. Nie może też zabraknąć gratulacji dla wszystkich naszych laureatów, gratulujemy i zapraszamy już teraz na jubileuszową, XX edycję w przyszłym roku.

Link do fotorelacji z konkursu:

https://photos.app.goo.gl/Cv2muEWWwWrKwJqy6

• Like 3
  • Thanks 1
Napisano
13 godzin temu, Sjmport napisał:

Jak się nie podoba zapraszam zarówno Cb jak innych mających mnie za najgorszego na tym forum na jeden z konkursów na konfrontacje.

@Sjmport

Wybacz, że cię rozczaruję.. ale wyzwanie przyjmuję.

Jako, że wyzwanemu przysługuje wybór miejsca konfrontacji takoż broni:

Stolicę Warmii zatem,  miasto zacne Olsztynem zwane wybieram, gdzie  na ubitej ziemi o rękę baby pruskiej potykać się będziem.

Nadzieję żywię, iż waćpan nie zrejterujesz i z początkiem kwietnia roku przyszłego się stawisz tamże, by południe kraju reprezentować i resztek godności swej bronić.

• Like 3
  • Haha 1
  • Super Moderator
Napisano
W dniu 27.10.2024 o 17:12, Sjmport napisał:

@FAZZY_bez_humorumasz jakiś problem?  Sędziowie znają się na rzeczy.

Tyle w temacie. I w żadną pustą dyskusje więcej nie wchodzę, szczególnie z argumentami "g...nie model". 

Kolego, bardzo proszę byś trochę ochłonął.

Nikt nic nie napisał w kierunku twojej osoby a ty startujesz z pięściami do innych.

Proponuję troszkę luzu.

Pozdrawiam.

Napisano

Fajny , kameralny konkurs. Brawa dla organizatorów. Przyjemnie się oglądało miniatury.

Jeśli mogę delikatnie jedyną sugestie laika napisać - można by ułożyć stoły w taki sposób by dało się oglądać modele z 2 stron . Statki czy dioramy mają wiele szczegółów / smaczków, które są niewidoczne przy ekspozycji ze stołami umieszczonymi pod ścianami. Wiem, że nie ma miejsca na taka ekstrawagancję i może to skutkować uszkodzeniami modeli przez oglądających (zahaczenie plecakiem czy coś) ale znacznie by to poprawiło odbiór.

• Thanks 1
Napisano
12 godzin temu, Michal_1981 napisał:

. Wiem, że nie ma miejsca na taka ekstrawagancję i może to skutkować uszkodzeniami modeli przez oglądających (zahaczenie plecakiem czy coś) ale znacznie by to poprawiło odbiór.

Rozważałem taką możliwość ale ze wspomnianych powodów jest taki układ a nie inny ale w następnej edycji zmienię miejsce tej kategorii by był lepszy dostęp choć z jednej strony.

Napisano

Drodzy koledzy - zwracam się do pancerniaków.

Po naszym konkursie pozostała podstawka (poniższe foto), komuś się zapomniało.

Do odbioru w sekretariacie Klubu Rezonans lub poczeka sobie na właściciela do następnej edycji:-)

-3706142941748215511.jpg