Olecki75 Napisano 15 Października Autor Share Napisano 15 Października 3 godziny temu, PrzemoLPP napisał: Ale co to tak naprawdę znaczy? Będą pilnować specjalnie i pilniej wystawiać mandaty, jak zobaczą rejestrację bez magicznych liter SK? Bo na stronie informacyjnej SPP widać, że teren wokół Klubu leży w strefie. Klub jest na terenie spółdzielni i firma kontrolująca jest poinformowana, że w tych dniach będą goście biorący udział w konkursie. SK, PO, WH itd nie ma obecnie znaczenia bo nie trzeba wymieniać rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 15 Października Share Napisano 15 Października 2 godziny temu, Olecki75 napisał: Klub jest na terenie spółdzielni i firma kontrolująca jest poinformowana, że w tych dniach będą goście biorący udział w konkursie. SK, PO, WH itd nie ma obecnie znaczenia bo nie trzeba wymieniać rejestracji. OK, dzięki za wyjaśnienie. Zaufam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października Moi drodzy, wszystko gotowe, sala i nagrody czekają na Wasze modele. ZAPRASZAMY ! ! ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października Serdecznie dziękuję organizatorom za kolejną edycję konkursu! Stare/nowe miejsce na moje oko bardziej przestrzenne. Bardzo też dziękuję za docenienie moich siedmiu prac. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października (edytowane) Mała relacja z wystawy Edytowane 27 Października przez ksiadz 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października @FAZZY_bez_humorumasz jakiś problem? Sędziowie znają się na rzeczy. Jak się nie podoba zapraszam zarówno Cb jak innych mających mnie za najgorszego na tym forum na jeden z konkursów na konfrontacje. Domyślam się, że żaden wyzwania nie podejmie. Tyle w temacie. I w żadną pustą dyskusje więcej nie wchodzę, szczególnie z argumentami "g...nie model". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 27 Października Autor Share Napisano 27 Października XIX Konkurs Modeli Redukcyjnych już za nami. Frekwencja dopisała, poziom bardzo wysoki. Jedynie martwi mnie dużo mniejsza niż zwykle ilość juniorów tym bardziej, że sponsorzy w tym roku byli bardzo hojni (jeszcze raz - serdeczne podziękowania dla firm MojeHobby.pl. i MirageHobby za przekazanie modeli na nagrody oraz firmie Dedalos za ufundowanie voucherów na symulator A320. Nie może też zabraknąć gratulacji dla wszystkich naszych laureatów, gratulujemy i zapraszamy już teraz na jubileuszową, XX edycję w przyszłym roku. Link do fotorelacji z konkursu: https://photos.app.goo.gl/Cv2muEWWwWrKwJqy6 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października 13 godzin temu, Sjmport napisał: Jak się nie podoba zapraszam zarówno Cb jak innych mających mnie za najgorszego na tym forum na jeden z konkursów na konfrontacje. Domyślam się, że żaden wyzwania nie podejmie. @Sjmport Wybacz, że cię rozczaruję.. ale wyzwanie przyjmuję. Jako, że wyzwanemu przysługuje wybór miejsca konfrontacji takoż broni: Stolicę Warmii zatem, miasto zacne Olsztynem zwane wybieram, gdzie na ubitej ziemi o rękę baby pruskiej potykać się będziem. Nadzieję żywię, iż waćpan nie zrejterujesz i z początkiem kwietnia roku przyszłego się stawisz tamże, by południe kraju reprezentować i resztek godności swej bronić. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Października Super Moderator Share Napisano 28 Października W dniu 27.10.2024 o 17:12, Sjmport napisał: @FAZZY_bez_humorumasz jakiś problem? Sędziowie znają się na rzeczy. Jak się nie podoba zapraszam zarówno Cb jak innych mających mnie za najgorszego na tym forum na jeden z konkursów na konfrontacje. Domyślam się, że żaden wyzwania nie podejmie. Tyle w temacie. I w żadną pustą dyskusje więcej nie wchodzę, szczególnie z argumentami "g...nie model". Kolego, bardzo proszę byś trochę ochłonął. Nikt nic nie napisał w kierunku twojej osoby a ty startujesz z pięściami do innych. Proponuję troszkę luzu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Fajny , kameralny konkurs. Brawa dla organizatorów. Przyjemnie się oglądało miniatury. Jeśli mogę delikatnie jedyną sugestie laika napisać - można by ułożyć stoły w taki sposób by dało się oglądać modele z 2 stron . Statki czy dioramy mają wiele szczegółów / smaczków, które są niewidoczne przy ekspozycji ze stołami umieszczonymi pod ścianami. Wiem, że nie ma miejsca na taka ekstrawagancję i może to skutkować uszkodzeniami modeli przez oglądających (zahaczenie plecakiem czy coś) ale znacznie by to poprawiło odbiór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października 12 godzin temu, Michal_1981 napisał: . Wiem, że nie ma miejsca na taka ekstrawagancję i może to skutkować uszkodzeniami modeli przez oglądających (zahaczenie plecakiem czy coś) ale znacznie by to poprawiło odbiór. Rozważałem taką możliwość ale ze wspomnianych powodów jest taki układ a nie inny ale w następnej edycji zmienię miejsce tej kategorii by był lepszy dostęp choć z jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada Drodzy koledzy - zwracam się do pancerniaków. Po naszym konkursie pozostała podstawka (poniższe foto), komuś się zapomniało. Do odbioru w sekretariacie Klubu Rezonans lub poczeka sobie na właściciela do następnej edycji:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi