R_Mazzi Napisano 1 Marca 2024 Napisano 1 Marca 2024 Trzeci model z Wielkiej Wojny zrobił hop na półeczkę. F&A Miniatures plus Germania Figuren (dzięki Andrzej!) 14 Cytuj
Endrju Napisano 2 Marca 2024 Napisano 2 Marca 2024 No ładne cacko. Doskonały model. Bardzo mi się podoba. Prawdziwy majstersztyk. Czy to aby na pewno !:72? To co? Oglądamy go w Bytomiu? Cytuj
Rafał B Napisano 2 Marca 2024 Napisano 2 Marca 2024 Za sprawą tego kratkowanego tła, oglądając winietę mam wrażenie, że i ona jest kratkowana Ogólnie jednak bardzo ładna praca, podoba się Cytuj
Andrzej_LK Napisano 2 Marca 2024 Napisano 2 Marca 2024 Ładnie zmalowany, bardzo podoba mi się także podłoże. Jak mawiał mistrz - cud, miód i orzeszki A Germania nawet fajne te ludki robi. Do zobaczenia w Bytomiu. Cytuj
Endrju Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 Oglądałem go na żywo w Bytomiu. Pięknie się prezentował. Chciałem autorowi osobiście pogratulować ale ty razem się nie udało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi