jpl Posted March 2, 2024 Share Posted March 2, 2024 Hudson ukończony - warsztat jest tutaj. Nie jest to zły model, właściwie to najlepszy "Hudson" w tej skali na rynku. Nie jest to jednak współczesna jakość, i należy o tym pamiętać. Jeśli jednak komuś bardzo zależy, może - zwłaszcza z dodaniem pracy własnej - zrobić z tego zestawu niezła miniaturę. Ja w moim w zasadzie modyfikacji nie stosowałem, poza kalkomaniami oznaczeń kodowych i numerów seryjnych, które się, niestety srebrzą, aczkolwiek domyślam się, co zrobiłem źle.. Maszyna to QX-Z, ten, który podejrzewany jest (a właściwie jego załoga...) o omyłkowe zatopienie w dniu 3 czerwca 1940 roku polskiego okrętu podwodnego ORP "Orzeł" na Morzu Północnym. No to teraz garść zdjęć. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixer Posted March 2, 2024 Share Posted March 2, 2024 Zdjęcia modeli w ciemnym kamuflażu rób na ciemnym tle, bo inaczej wygląda to jak wygląda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts