Endrju Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca (edytowane) W moim portfolio znajdziecie modele pojazdów Wojska Polskiego w skali 1:72 z okresu od odzyskania niepodległości aż po dzień dzisiejszy. Edytowane 26 Czerwca przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca (edytowane) Działo samobieżne przeciwlotnicze Crusader Mk III AA - 2 Pułk Pancerny, 1 Dywizja Pancerna - IBG Models Edytowane 21 Marca przez Endrju 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca (edytowane) Czołg szybki Cromwell Mk IV - 10 Pułk Strzelców Konnych, 1 Dywizja Pancerna - IBG Models Edytowane 21 Marca przez Endrju 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca (edytowane) Samochód ciężarowy FIAT 621 - Nieznana jednostka WP - First to Fight Edytowane 21 Marca przez Endrju 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Marca Autor Share Napisano 21 Marca (edytowane) Czołg średni M4A4 Sherman VC - 2 Pułk Pancerny, 1 Dywizja Pancerna - Airfix Edytowane 21 Marca przez Endrju 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca Czołg lekki - T-70 - 1 Brygada Pancerna im. Bohaterów Westerplatte - Uni Models 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca (edytowane) Samochód pancerny Staghound Mk II – Pułk Ułanów Karpackich „Acroma” – skala 1:72 – RPM Edytowane 9 Lipca przez Endrju 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Fajna kolekcja. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Fajnie, fajnie. Skalę 1:72 trzeba chwalić, a jak elegancko wykonaną to już w ogóle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca No ja cię podziwiam za szkraby . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca W dniu 18.06.2024 o 11:50, marcin70 napisał: Fajna kolekcja. Podoba się Dziękuję za miłe słowa i za to że kolekcja się podoba. W dniu 18.06.2024 o 12:17, Grzes napisał: Skalę 1:72 trzeba chwalić Ja swoich modeli nie oceniam zbyt wysoko, ale zauważyłem, że mało kolegów pokazuje modele w skali 1:72 więc pokazuję je, żeby zachęcić innych do chwalenia się swoimi ulepkami. W dniu 18.06.2024 o 19:25, barszczo napisał: No ja cię podziwiam za szkraby Dziękuję bardzo za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) Samochód pancerny GM Mk I Otter – 12 Puk Ułanów Podolskich – skala 1:72 – IBG Models Edytowane 9 Lipca przez Endrju 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca Fajny. Ale dal bym brązowego washa bo detali na masce praktycznie nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Lipca Autor Share Napisano 9 Lipca (edytowane) Samochód ciężarowy Chevrolet C15A Cysterna – 375 Łaźnia polowa II Korpusu – skala 1:72 – IBG Models Edytowane 9 Lipca przez Endrju 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Lipca Autor Share Napisano 9 Lipca (edytowane) Czołg lekki Renault FT 17 – Jednostka nieznana – skala 1:72 - First to Fight Edytowane 9 Lipca przez Endrju 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Renówka świetna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Lipca Autor Share Napisano 9 Lipca 25 minut temu, barszczo napisał: Renówka świetna . Też mi się podoba. Chyba mój najlepszy model jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Ile masz czekających w magazynie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września W dniu 9.07.2024 o 19:15, Endrju napisał: Kolejny dowód, że z tej serii można bardzo wiele wycisnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września 8 godzin temu, DobreMzimu napisał: Ile masz czekających w magazynie? Czekających w magazynie mam 60 sztuk ale oprócz tego jeszcze 15 na warsztacie w różnych stadiach rozwojowych. Ponadto w planach jest 50 do zakupienia. Jak szaleć to szaleć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września 8 minut temu, Endrju napisał: Czekających w magazynie mam 60 sztuk Przedszkolak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września 9 minut temu, Grzes napisał: Przedszkolak Ja się dopiero rozwijam. Te zakupy to kwestia ostatnich 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września W dniu 9.07.2024 o 19:15, Endrju napisał: Czołg lekki Renault FT 17 – Jednostka nieznana – skala 1:72 - First to Fight Czy gąsienice to z zestawu, czy z dodatków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Września Autor Share Napisano 4 Września 3 minuty temu, DobreMzimu napisał: Czy gąsienice to z zestawu, czy z dodatków? Gąsienica jest z zestawu. W tym zestawie cała gąsienica razem z kółkami i zawieszeniem to jest jeden kawałek plastiku. Cały model to około 15 części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września 38 minut temu, Endrju napisał: W tym zestawie cała gąsienica razem z kółkami i zawieszeniem to jest jeden kawałek plastiku. Cały model to około 15 części. Mi, szczerze mówiąc, takie cóś bardzo odpowiada. Nie wiem jak w tej renówce, ale w innych nieco wkurzający jest szew łączenia biegnący przez środek gąsienic, ale coś za coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi