Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi też sie podoba, ale tak jak Artur - proszę o więcej fotek.

Posted

JA TEż BYM O FOTKI PROSIł. MODELIK FAJNY, PODOBAJA MI SIE ZWISY

cZYM MALUJESZ, PęDZLEM CZY AREO??

POZDRR

ps. sorry caps mi sie "wkliknoł"

pozdr

Posted

Bardzo fajnie zrobiony model.

Podaj w temacie jaka to skala i jakiej firmy to model.

P.S. Ups, przepraszam, ale nie wklinął mi się żaden klawisz, ale popracuję nad tym.

• 1 month later...
Posted

Chyba Mam problem. Bo ja załozyłem gasienice w moim SU-76 odwrotnie niż Ty. Kierowałem sie instrukcją TECH MOD-u.Czy ktoś ma jakieś foty(archiwalne) gasek tych modeli ,aby rozstrzygnąć jak je zakładać? Fajne sa te wytarcia.

• 2 weeks later...
Posted

Witam.

Dawno tu nie zaglądałem a tu takie cacko !! Nie dość, że ładny to jeszcze ruski. Ekstra ładny !! Daję 5 z wielkim plusem !! Dam Ci szóstkę ale jak napiszesz jak sklejałeś gąski, że tak ładnie wiszą.

Posted

Dzieki za wysoka notke Gaski nie byly w zestawie dokupilem osobno. technika prosta obliczam potrzebna ilosc na odcinek miedzy kolami sklejam na prostej powierzcni klejem ktory w miare powoli wiaze po chwili kiedy jeszcze klej nie zwiazal do konca nakladam na kola i formuje.W tym momencie trzeba uwazac bo gaski moga sie porozlatywac .Jak osiagam oczekiwany efekt utrwalam ksztalt klejemi typu kropelka itp.i to wszystko