SnajperTBG Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Cześć. Naleciało mnie na specjalne pojazdy i zabrałem się do dzieła. Model prosty i przyjemny w budowie. Aczkolwiek muszę go przerobić na razie dorobiłem mu żywiczne koła ale to nie koniec dodatków. Na ostatnim zdjęciu jest wygląd docelowy:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Jest moc w tym maluchu!!!! Świetne koła żywiczne- robią robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca To ja rozumiem- pojazdy wojsk specjalnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca (edytowane) Edytowane 24 Marca przez SnajperTBG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca Zostało dorobić wyrzutnie granatów dymnych jakiś stelaż na tył żeby można było mocować plecaki etc i model leci do lakierni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia No i poszedł 1 kolor skompletowałem dodatki więc teraz tylko malunki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia Fajne wozidełko. Też się nad nim zastanawial m, al ostatecznie stanęło na tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 22 Sierpnia Autor Share Napisano 22 Sierpnia Ja go skończyłem.musze się zabrać za galerię. No tu trochę zabawy jest jak się chce bojowego zrobić a nie z pudła. Też mam ten zestaw ale w dalszych planach, póki co łapie kurz na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia 3 godziny temu, Grzegorz Grabowski napisał: Fajne wozidełko. Też się nad nim zastanawial m, al ostatecznie stanęło na tym... Ja tez to mam w szafie. Może się w trójkę zbierzemy i…? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia 3 minuty temu, makinen napisał: Ja tez to mam w szafie. Może się w trójkę zbierzemy i…? Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia ten jest ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi