Endrju Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca (edytowane) Przedstawiam model czołgu lekkiego T-70 w barwach 1Brygady Pancernej im. Bohaterów Westerplatte, który wykonałem z zestawu firmy Uni Models. Model wykonany prosto z pudła. Kalkomanie z zestawu ToRo 72D56. Model została rozpoczęty mnie więcej 10 lat temu. Dwa raz wyciągałem go już z kosza. Ilość błędów tych bardziej i mniej widocznych jest przerażająca. Ponadto padł on ofiarą wielu nieudanych eksperymentów ale w końcu zawziąłem się i postanowiłem jednak go skończyć. I powiem szczerze. Jest słabo ale myślałem, że będzie gorzej wiec postanowiłem go włączyć do mojej galerii. Zapraszam do oglądania zdjęć. Wszelką krytykę przyjmę z godnością. Pozdrawiam. Andrzej. Edytowane 26 Czerwca przez Endrju 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Też leży u mnie zaczęty , polakieruj matem bandarze kół bo połysk po ocza daje OLO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 5 godzin temu, Endrju napisał: Model została rozpoczęty mnie więcej 10 lat temu. Dwa raz wyciągałem go już z kosza. Ilość błędów tych bardziej i mniej widocznych jest przerażająca. Ponadto padł on ofiarą wielu nieudanych eksperymentów ale w końcu zawziąłem się i postanowiłem jednak go skończyć. I powiem szczerze. Jest słabo ale myślałem, że będzie gorzej wiec postanowiłem go włączyć do mojej galerii. Zapraszam do oglądania zdjęć. Wszelką krytykę przyjmę z godn No i to tego typu temat do ćwiczeń nad brudzeniem, stary model i nie szkoda eksperymentować na nim, bo na czym, chyba jeszcze pędzlem malowane , smugi , wydech do rozwiercenia, te ciapki na przedzie to nie wiadomo czy obicia czy co , model do eksperymentów jak nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca @Evildead Pewnie prędzej czy później tak skończy. Jako poligon doświadczalny. Na razie jedna zasili kolekcje dopóki sobie nowego nie sprawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Fajny maluch, miałem go kiedyś nieco większego z Techmodu w tym samym malowaniu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 13 godzin temu, Endrju napisał: dopóki sobie nowego nie sprawie. jeśli byś się skusił na nowy to Part robi całkiem niezłe blaszki, które w większości bezproblemowo pasują a dodają nieco finezji miniaturce 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca 3 godziny temu, R_Mazzi napisał: jeśli byś się skusił na nowy to Part robi całkiem niezłe blaszki, które w większości bezproblemowo pasują a dodają nieco finezji miniaturce Dziękuję za podpowiedź. Będę miał na uwadze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi