Paweł216 Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 (edytowane) Ponieważ nie mam siły do innych modeli to postanowiłem zacząc model Magnumki z Pudła z drobnymi dodatkami. W modelu chce zrobic drobne przeróbki takie jak: -SS -Nie bedzie miedzyosiówek -Dodatki w szoferce -Może bedą halogeny i wiele innych Fotki dam jutro bo dziś nie mam aparatu. A model robie bez Xsary WRC ,jak ktoś jest chętny to moge sprzedac tanio Edytowane 2 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 chcem Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Sorka tak to bywa jak ktoś szybko pisze dzięki Lucas, że mnie poprawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Według mnie ten zestaw powinien mieć międzyosiówki, bo sportowe są na ogół jeszcze bardziej zabudowane( np. Magnum F1) - oczywiście zrobisz jak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 chcem Czekamy na fotki Już nie bądź taki polonistyk . Czekam na 1 update z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 polonistyk Jeżeli już to polonista ;) Czekam na relację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Zapowiada się ciekawie , czekam na relację Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 Miqs wiesz z tego co widziałem to wszyscy budują Magnumki z miedzyosiówkami, a ja chcialem zrobic bez miedzy osiówek. xD P.S. gdzie można zakupic taką mase modelarską co po jakimś czasie robi się twarda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 Sorka, że post pod postem. Daje jedna fotke bo narazie niema czego komentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Fajne połączenie kolorów. Jak już zrezygnowałeś z międzyosiówek to daj chociaż wypasiony zbiornik paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 wypasiony zbiornik paliwa tzn. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Ładny kolorek, chromowane paski na obejmach i czarna uszczelka pod nimi( jeżeli nie lubisz to równe czarne, czy tam pod kolor ramy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Ok postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 No troche porobiłem przy naczepie. Teraz zostało mi szpachlowanie,szlifowanie itp. Jutro dam lepsze fotki bo przy sztucznym świetle mi nie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Zasiadam jak do każdej relacji tracka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Czekamy na więcej. Zapowiada się świetny model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Paweł nie odwalaj gów.a, te ssy to nie są ssy, pierścień który przykleja się na zewnątrz powinien być od strony którą przyklejasz do felgi zeszlifowany aż ta górka w środku zniknie, druga sprawa skróć ramę bo nowa magnumka ma krótszą niż AE dorwij kogoś kto ma nową magnie pod dostępem i żeby Ci zmierzył, w tylnym zawieszeniu belka łącząca poduszki powinna być zcięta bo tylko AE to miała, i na razie to tyle xDD Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Października 2008 Autor Share Napisano 7 Października 2008 Raczej nie mam dostępu od Magnumki . Więc o ile mam skrócic rame??? I jak zrobic SS twoim sposobem bo nie łapie??? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Paweł tą "obręcz" co przykleiłeś do felgi spiłuj tak, aby jak nałożysz pierścień lub inną nakładkę była równa właśnie z tą "obręczą" lub może więcej wystawać obręcz,ale minimalnie rozumiesz ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Października 2008 Autor Share Napisano 7 Października 2008 Ok już rozumiem A w tym zawieszeniu trzeba coś przerabiac, bo jak obetne ten element to poduszki nie bedą miały sie czego trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Nic nie musisz przerabiać, sklej wszystko do kupy i jak klej wyschnie to utnij i będą się trzymac ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Października 2008 Autor Share Napisano 8 Października 2008 Obciołem belke łaczącą poduszki Za wiele nie zrobiłem ale zawsze coś Troche się bawiłem ze szlifowniem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Niedużo ale zawsze cos Ci to może pomóc. viewtopic.php?t=8652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 9 Października 2008 Autor Share Napisano 9 Października 2008 A wie ktoś jaką rama ma długośc??? Szukam w necie i narazie nic konkretnego nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Października 2008 Autor Share Napisano 12 Października 2008 Kabinka malowana podkładem. Musze zeszlifowac oznaczenia mocy do konca. P.S. Czy poxilina reaguje z plastikem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi