Paweł216 Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 (edytowane) Ponieważ nie mam siły do innych modeli to postanowiłem zacząc model Magnumki z Pudła z drobnymi dodatkami. W modelu chce zrobic drobne przeróbki takie jak: -SS -Nie bedzie miedzyosiówek -Dodatki w szoferce -Może bedą halogeny i wiele innych Fotki dam jutro bo dziś nie mam aparatu. A model robie bez Xsary WRC ,jak ktoś jest chętny to moge sprzedac tanio Edytowane 2 Października 2008 przez Gość Cytuj
Paweł216 Napisano 2 Października 2008 Autor Napisano 2 Października 2008 Sorka tak to bywa jak ktoś szybko pisze dzięki Lucas, że mnie poprawiłeś Cytuj
miqs Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Według mnie ten zestaw powinien mieć międzyosiówki, bo sportowe są na ogół jeszcze bardziej zabudowane( np. Magnum F1) - oczywiście zrobisz jak uważasz Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 chcem Czekamy na fotki Już nie bądź taki polonistyk . Czekam na 1 update z budowy Cytuj
paffko Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 polonistyk Jeżeli już to polonista ;) Czekam na relację Pozdrawiam Cytuj
misiek14pl Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Zapowiada się ciekawie , czekam na relację Pozdrawiam Michał Cytuj
Paweł216 Napisano 3 Października 2008 Autor Napisano 3 Października 2008 Miqs wiesz z tego co widziałem to wszyscy budują Magnumki z miedzyosiówkami, a ja chcialem zrobic bez miedzy osiówek. xD P.S. gdzie można zakupic taką mase modelarską co po jakimś czasie robi się twarda??? Cytuj
Paweł216 Napisano 3 Października 2008 Autor Napisano 3 Października 2008 Sorka, że post pod postem. Daje jedna fotke bo narazie niema czego komentowac Cytuj
miqs Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 Fajne połączenie kolorów. Jak już zrezygnowałeś z międzyosiówek to daj chociaż wypasiony zbiornik paliwa Cytuj
Paweł216 Napisano 4 Października 2008 Autor Napisano 4 Października 2008 wypasiony zbiornik paliwa tzn. ??? Cytuj
miqs Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 Ładny kolorek, chromowane paski na obejmach i czarna uszczelka pod nimi( jeżeli nie lubisz to równe czarne, czy tam pod kolor ramy) Cytuj
Paweł216 Napisano 6 Października 2008 Autor Napisano 6 Października 2008 No troche porobiłem przy naczepie. Teraz zostało mi szpachlowanie,szlifowanie itp. Jutro dam lepsze fotki bo przy sztucznym świetle mi nie wyszły Cytuj
truckman Napisano 6 Października 2008 Napisano 6 Października 2008 Zasiadam jak do każdej relacji tracka Cytuj
paffko Napisano 6 Października 2008 Napisano 6 Października 2008 Czekamy na więcej. Zapowiada się świetny model Pozdrawiam Cytuj
miki29021 Napisano 6 Października 2008 Napisano 6 Października 2008 Paweł nie odwalaj gów.a, te ssy to nie są ssy, pierścień który przykleja się na zewnątrz powinien być od strony którą przyklejasz do felgi zeszlifowany aż ta górka w środku zniknie, druga sprawa skróć ramę bo nowa magnumka ma krótszą niż AE dorwij kogoś kto ma nową magnie pod dostępem i żeby Ci zmierzył, w tylnym zawieszeniu belka łącząca poduszki powinna być zcięta bo tylko AE to miała, i na razie to tyle xDD Powodzenia! Cytuj
Paweł216 Napisano 7 Października 2008 Autor Napisano 7 Października 2008 Raczej nie mam dostępu od Magnumki . Więc o ile mam skrócic rame??? I jak zrobic SS twoim sposobem bo nie łapie??? xD Cytuj
eKrystian Napisano 7 Października 2008 Napisano 7 Października 2008 Paweł tą "obręcz" co przykleiłeś do felgi spiłuj tak, aby jak nałożysz pierścień lub inną nakładkę była równa właśnie z tą "obręczą" lub może więcej wystawać obręcz,ale minimalnie rozumiesz ?. Cytuj
Paweł216 Napisano 7 Października 2008 Autor Napisano 7 Października 2008 Ok już rozumiem A w tym zawieszeniu trzeba coś przerabiac, bo jak obetne ten element to poduszki nie bedą miały sie czego trzymac Cytuj
Szałek_CMG Napisano 8 Października 2008 Napisano 8 Października 2008 Nic nie musisz przerabiać, sklej wszystko do kupy i jak klej wyschnie to utnij i będą się trzymac ; ) Cytuj
Paweł216 Napisano 8 Października 2008 Autor Napisano 8 Października 2008 Obciołem belke łaczącą poduszki Za wiele nie zrobiłem ale zawsze coś Troche się bawiłem ze szlifowniem itp. Cytuj
truckman Napisano 8 Października 2008 Napisano 8 Października 2008 Niedużo ale zawsze cos Ci to może pomóc. viewtopic.php?t=8652 Cytuj
Paweł216 Napisano 9 Października 2008 Autor Napisano 9 Października 2008 A wie ktoś jaką rama ma długośc??? Szukam w necie i narazie nic konkretnego nie znalazłem Cytuj
Paweł216 Napisano 12 Października 2008 Autor Napisano 12 Października 2008 Kabinka malowana podkładem. Musze zeszlifowac oznaczenia mocy do konca. P.S. Czy poxilina reaguje z plastikem??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi