domuzyn79 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 tylko uważaj w czasie szlifowania i próbuj nie przetrzeć farby bo będzie ciebie czekało jeszcze jedno malowanie. Poxilina w jakim sensie ma reagować ?? to jest coś w rodzaju plasteliny. Skleić to na pewno sklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Poxilina nie reaguje z plastikiem. A model teraz przejedź papierem 2000 i połóż na to drugą cieniutką warstwę podkładu, potem jeszcze raz papierem i malowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Paweł216 jakby Poxilina reagowała z plastikiem, to z wnętrza mojego Volva nic by nie zostało xD . Czekam na efekt końcowy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 Pomałowałem kabinke 2 warstwą podkładu i teraz schnie. Jutro zabieram się za kablowanie ramy i też ją psikne podkładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Paweł a testowałeś już Poxiline, w kabinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 Dziś w nocy pobawię się z tym Zobaczymy jaki efekt wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Ja bawiłem się z poksyliną i powiem że efekt nie jest zadowalający. Ja imitację skóry zrobiłem z balsy modelarskiej oklejonej folią aluminiową. DuŻO roboty ale mnie się bardziej efekt mój podoba mawet w mojej relacji mam to pokazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 Ale malowałeś poksyline??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Paweł216, mówiłwm Ci że ja w Volvie robiłem wnętrze Poxiliną i malowałem na biało. Wszystko jest ok . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Października 2008 Autor Share Napisano 17 Października 2008 Narazie na kabinke położona 2 warstwa podkładu Zrobiłem podwieszane łożko No i Atrape wyciąłęm Wieczorem jeszcze podłubie sobie przy naczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Najwidoczniej Paweł zapomniał się zapytać, więc ja się zapytam. Co będzie najlepsze do odwzorowania guzików w tapicerce z poxiliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Najwidoczniej Paweł zapomniał się zapytać, więc ja się zapytam. Co będzie najlepsze do odwzorowania guzików w tapicerce z poxiliny. Główki szpilek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Października 2008 Autor Share Napisano 17 Października 2008 Ale chodzi o coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 No tak, to samo miałem na myśli. Uformujesz sobie te romby, po czym odetniesz tyle główek od szpilek ile masz guzików i przykleisz te łepki we wgłębienia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Października 2008 Autor Share Napisano 17 Października 2008 Ma ktoś moze foty silnika V8 bo w necie sa same rzędówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 Kabinka pomalowana 2 warstwami koloru Postanowiłem, że nie będe robił w modelu pikowanej tapicerki zrobie w następnym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Fajnie wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Paweł a ma być V8 z magnumki czy obojętnie od czego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 Obojętnie od czego ale najlepiej jak by był od Magnum-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Stan modelu na dziś Niestety podkład do poprawki Dolna częśc będzie malowana na kolor niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 22 Października 2008 Autor Share Napisano 22 Października 2008 Za wiele nie ma zrobione, ale zawsze bliżej końca Sorka za jakośc fotki. Jutro zrobie nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Przyzwoicie wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 Narazie daje obiecaną fote. Jutro będe malował rame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Ciekawe zestawienie kolorów , lakier wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Siemka Za wiele nie zrobiłem, ale zawsze coś jest zrobione Wnętrze pomalowane. Górna częśc skończona, dolna jeszcze nie. Chłodnica pomalowana. I na baku zrobiłem sam przewody od czujników Zapraszam do oglądania i krytykowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi