Skocz do zawartości

Magnum + Naczepa,,Citroen,,

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tylko uważaj w czasie szlifowania i próbuj nie przetrzeć farby bo będzie ciebie czekało jeszcze jedno malowanie. Poxilina w jakim sensie ma reagować ?? to jest coś w rodzaju plasteliny. Skleić to na pewno sklei.

• Odpowiedzi 81
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Poxilina nie reaguje z plastikiem. A model teraz przejedź papierem 2000 i połóż na to drugą cieniutką warstwę podkładu, potem jeszcze raz papierem i malowanie

Pozdrawiam

Napisano

Paweł216 jakby Poxilina reagowała z plastikiem, to z wnętrza mojego Volva nic by nie zostało xD . Czekam na efekt końcowy .

Pozdrawiam

Napisano

Ja bawiłem się z poksyliną i powiem że efekt nie jest zadowalający. Ja imitację skóry zrobiłem z balsy modelarskiej oklejonej folią aluminiową. DuŻO roboty ale mnie się bardziej efekt mój podoba mawet w mojej relacji mam to pokazane.

Napisano

Paweł216, mówiłwm Ci że ja w Volvie robiłem wnętrze Poxiliną i malowałem na biało. Wszystko jest ok .

Pozdrawiam

Napisano

Najwidoczniej Paweł zapomniał się zapytać, więc ja się zapytam. Co będzie najlepsze do odwzorowania guzików w tapicerce z poxiliny.

Napisano
Najwidoczniej Paweł zapomniał się zapytać, więc ja się zapytam. Co będzie najlepsze do odwzorowania guzików w tapicerce z poxiliny.

Główki szpilek

Pozdrawiam

Napisano

No tak, to samo miałem na myśli. Uformujesz sobie te romby, po czym odetniesz tyle główek od szpilek ile masz guzików i przykleisz te łepki we wgłębienia

Pozdrawiam

Napisano

Siemka

Za wiele nie zrobiłem, ale zawsze coś jest zrobione

Wnętrze pomalowane. Górna częśc skończona, dolna jeszcze nie.

4960f22fb2ba0ed9.jpg

Chłodnica pomalowana.

728f887c0ead3459.jpg

I na baku zrobiłem sam przewody od czujników

b3e42d2656d24e29.jpg

Zapraszam do oglądania i krytykowania