SnajperTBG Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Cześć. Miałem wolny wieczór i postanowiłem zrobić szybki projekt. Model z 1989r defacto to ex Italieri z dodana wieżą i dachem od tamki. Ja dodałem żywiczne koła, metalową lufę, wymieniłem siedzenia na na żywiczne oraz lampy kierunku. Wymieniłem też drzwi od zestawu z m1025. Muszę zamówić mu metalowe anteny i będzie do malowania . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia (edytowane) No popatrz. Tego gagatka nie mam, a kilka razy się przymierzałem. Dobre zmiany elementów i da się z tego zrobić w miarę poprawny pojazd. Jeszcze zapinki maski, WYCIERACZKI. Popraw to, bo niedużo zostało, a efekt będzie. ps- coś Tobie przedni grill wyszedł na zewnątrz Edytowane 16 Kwietnia przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia Maki ty bandyto!!!... Zmotywowałeś mnie będzie prucie modelu jak każdy humvee masa dodatków i kasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia I to jest jedyne słuszne rozwiązanie. Sam bym go zbudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia Poprawki poszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Chwile chwila a grill górny i przedni? Ordynarne okrągłe odblaski tez możesz wymienić…. nie żebym Cię cisnął, ale wiesz jak jest…trzeba te blachy wykorzystać zwłaszcza w takim ubogim zestawie bazowym Edytowane 19 Kwietnia przez makinen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia Grila juz nie tykam bo maska przyklejona na amen... Ale te odblaski to zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Ładna maszyna będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Moze włóż maskę Tamiya- jeśli masz. Ja mogę sprawdzić, jakbyś chciał https://archive.armorama.com/forums/153499/index.htm Edytowane 19 Kwietnia przez makinen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shidley Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Panowie ale przedni zderzak miał trzy a nie 4 otwory... Edytowane 19 Kwietnia przez Shidley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia W zapodanym linku gość jeszcze marudzi o weight classification panel, którego NIE umieścił na masce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shidley Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Bo tych paneli nie umieszczano na prototypach, a z tego co pamiętam ta wersja nie wyszył poza tą fazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia 1 godzinę temu, Shidley napisał: Panowie ale przedni zderzak miał trzy a nie 4 otwory... Prototyp właśnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi