Artur Wałachowski Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 (edytowane) .... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 bardzo ładny widać Twój styl nie wiem może to wina fotek, ale jakiego on jest koloru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 nie wiem może to wina fotek, ale jakiego on jest koloru ? Zimowy jest brudno -szaro-biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Ciekawy model. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Bardzo, bardzo mi się ta malizna podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 As w rękawie gratuluję kolejnego udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Cóż to za wysyyp jedynek na forum ostatnio? W sumie to bardzo dobrze, bo tej (jednej z najciekawszych) wersji jeszcze nie było. Na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że on jest DG machnięty, ale przecież żaden egzemplarz nie przetrwał do 43'... Może to wina fotek (barwa wydaje się zbyt intensywna), ale i tak priekrasnyj jest. I jak ktoś pisał wyżej, widać Twój styl . P.S. Jeżeli dobrze widzę, zimowe kamo machnąłeś również na wewnętrznej stronie 38-ki. Raczej nie praktykowano malowania zimowego tego, co i tak nie będzie widoczne (tutaj osłony, łoża itd., tak jak analogicznie np. przedziałów bojowych w "odkrytych" działach samobieżnych) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Super. Bezbłędnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi