jacek Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Witam znawców tematu. Przymierzam się do naszej suki ale niestety na rynku dostępne są tylko wytwory firmy Smer i zastanawiam się nad kupnem SU-17 M4 od Hobby Boss. Napiszcie proszę czy da się z niego zrobić SU-22? Podobno to tylko różnica w nazwie między oryginałem a wersją eksportową. A może są większe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia jest tez przeciez Su-22M4 od KP ( Bilek ) i podobno niezly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Niedługo ma być też Modelsvit, tylko pewnie będzie sporo droższy: https://www.facebook.com/modelsvit/posts/pfbid0GyfbWSjsFfvcazZieKmHkj6dKZ1pdCsQRfTr1eSPcV1K3oFikQbZdWU3tezrG1qNl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia 7 godzin temu, Fixer napisał: Niedługo ma być też Modelsvit, tylko pewnie będzie sporo droższy: https://www.facebook.com/modelsvit/posts/pfbid0GyfbWSjsFfvcazZieKmHkj6dKZ1pdCsQRfTr1eSPcV1K3oFikQbZdWU3tezrG1qNl Ciekawe kiedy wyjdzie? Mam jeszcze czas ale jesienią muszę mieć jakiś plastik na biurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia 7 godzin temu, BRAVO112 napisał: jest tez przeciez Su-22M4 od KP ( Bilek ) i podobno niezly W1/72 wybór jest dość duży, ja potrzebuję 1/48 i tu zaczynają się problemy. Jeśli nie będzie innego wyjścia i kupię model słabszej jakości to i efekt będzie słaby. Już to przerabiałem przy Iskrze od Choroszego. Tony szpachli, dorabianie części, brak dedykowanych dodatków itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia 2 godziny temu, jacek napisał: ja potrzebuję 1/48 Jest jeszcze taki, choć szczegółów jakości nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Jeśli chodzi o 1/48 to tylko Kitty Hawk, pod warunkiem, że masz już doświadczenie, gdyż model jest pocięty na 3, hobby boss nie jest pocięty ale jest mniej szczegółowy + merytorycznie pod względem trzymania proporcji daleki od rzeczywistości.Su-17M4 a nasze su-22 to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia nie pisales o skali, ale teraz juz jasne Ogladalem zdjecia wyprasek KH i rzeczywiscie kadlub dzielony ( nie wiadomo dlaczego ) na trzy na pewno duzo roboty z wyprowadzenim linii, zeby to jakos wygladalo no i cena ok 70 Eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia 3 godziny temu, dorian1997 napisał: Jeśli chodzi o 1/48 to tylko Kitty Hawk, pod warunkiem, że masz już doświadczenie, gdyż model jest pocięty na 3, hobby boss nie jest pocięty ale jest mniej szczegółowy + merytorycznie pod względem trzymania proporcji daleki od rzeczywistości.Su-17M4 a nasze su-22 to to samo I to jest odpowiedz na którą liczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi