Thalgonis Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Ciałko, to kolejny z projektów a'la wunderwaffe – ten w przeciwieństwie do Ar E.555 został nawet wyprodukowany, ale nie starczyło naziolom czasu żeby to to „umasowić” – i bardzo dobrze! No i stare kino jak zwykle 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 3 minuty temu, Thalgonis napisał: nie starczyło naziolom czasu żeby to to „umasowić” Koncepcję umasowił za to kto inny. A modelik bardzo fajny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Słodziak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Fajniusi nawet nie wiedziałem że taki latał Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 5 minut temu, Adamo722 napisał: nawet nie wiedziałem że taki latał Bo nie latał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 2 godziny temu, RogerM napisał: Bo nie latał Ale na nim się wzorowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Nie tylko oni, popatrz na sylwetkę Miga 15 ale to wzorowanie to trochę inna historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Mam go w pudle czeka na swoją kolej. Mam też przyrządy od Red Fox Studio. Podoba mi się! Mam też pytanko: ile obciążenia w nosie, żeby na dupę nie siadał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia Nie dawałem żadnego - to jest idealnie wyważone Wyatarczy wprawdzie troszeczkę mocniej nacisnąć na ogon, żeby usiadł, ale jednak wymaga to Twojej czynności. Żeby być pewnym to IMHO wystarczą 2 kulki do mieszania farbek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 12 minut temu, Thalgonis napisał: Nie dawałem żadnego - to jest idealnie wyważone Wyatarczy wprawdzie troszeczkę mocniej nacisnąć na ogon, żeby usiadł, ale jednak wymaga to Twojej czynności. Żeby być pewnym to IMHO wystarczą 2 kulki do mieszania farbek. A dziękuję za informację. Będę miał w pamięci. Spód to srebro czy jasny błękit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia Jasny błękit, ale na srebrze - w tym modeliku dałem jako podkład „słynne” C8 od Gunze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Dziękuję. Ostatnie pytanie: Są w tym jakieś pułapki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja Owiewka. Żeby nie wiem jak przykładać, trzeba będzie później delikatnie poszpachlować - szczególnie z przodu - miejsca styku owiewki i kadłuba… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi