Tom71 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Ma ktoś może patent na usunięcie farby z modelu? Nie wiem czy to emalia czy akryl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Jeśli to akryl możesz użyć zmywacza do sidoluxu. Rozcieńcz na początek zmywacz pół na pół z wodą i zostaw zanurzony model na dzień czy dwa. Potem porządnie umyj wodą z mydłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Dam sobie rękę uciąć,że widziałem już taki temat. Zmywaczem do farb, kretem, izopropanolem, płynem hamulcowym. Ja zwykle używam kreta, ponoć trzeba na blaszki uważać ale mi się jeszcze nic nie przydarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja 29 minut temu, halset napisał: Dam sobie rękę uciąć,że widziałem już taki temat. Zmywaczem do farb, kretem, izopropanolem, płynem hamulcowym. Ja zwykle używam kreta, ponoć trzeba na blaszki uważać ale mi się jeszcze nic nie przydarzyło. Błaszek akurat tu nie ma, jeśli kretem to zanurzyć na jakiś czas czy inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja 55 minut temu, halset napisał: Dam sobie rękę uciąć,że widziałem już taki temat. Ręka zostaje na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Zmywacz do farb akrylowych Wamod. Akryl czy emalia nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja Dziękuję wszystkim za pomocne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Cleanlux - zmywacz do Sidolux-u - tani i dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi