zaruk Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października 3 godziny temu, Sampo napisał: A można bez? Wiadomo, że nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października Wbrew pozorom robienie naciągów to nie czarna magia, choć osobiście osznurowałem tylko jeden model: Po-2. Wyobraź sobie, że zakładasz trochę więcej linek antenowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 9 Października Autor Share Napisano 9 Października Trochę zamieszałem;) 2 godziny temu, zaruk napisał: Wiadomo, że nie można. Pod tym się podpisuję. Planuję nie tylko naciągi, ale też śruby rzymskie ( kupiłem gotowy produkt od Yahu). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 12 godzin temu, Sampo napisał: Trochę zamieszałem;) Pod tym się podpisuję. Planuję nie tylko naciągi, ale też śruby rzymskie ( kupiłem gotowy produkt od Yahu). Będziesz teraz wiercił otwory? czy masz jakąś inną technologię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi