BROK Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października Progres powiadasz To już elementy baśniowe, na które czekam A nawet nowe technologie biotechniczne - np Pani z wszczepionym pod skórę magnesem Karabin przylega wzorowo Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół Z każdym postem coraz fajniej:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października 9 godzin temu, BROK napisał: Progres powiadasz To już elementy baśniowe, na które czekam A nawet nowe technologie biotechniczne - np Pani z wszczepionym pod skórę magnesem Karabin przylega wzorowo Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół Z każdym postem coraz fajniej:-) Ojej bardzo mi nieprzykro, że nie spełniam czyiś oczekiwań względem modelarstwa. Ja podchodzę do tego bez spiny i jak komuś to nie odpowiada to nie mój problem. Się nie podoba takie podejście omijać. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Taka rada od starego człowieka. Nie odpowiadają na takie posty. Nic dobrego z tego nie ma a tylko niepotrzebne emocje. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października 28 minut temu, Xmen napisał: Taka rada od starego człowieka. Nie odpowiadają na takie posty. Nic dobrego z tego nie ma a tylko niepotrzebne emocje. Masz rację dobry człowieku. Życzę miłego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października 16 godzin temu, BROK napisał: Progres powiadasz To już elementy baśniowe, na które czekam A nawet nowe technologie biotechniczne - np Pani z wszczepionym pod skórę magnesem Karabin przylega wzorowo Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół Z każdym postem coraz fajniej:-) Lepiej się poczułeś? Dowartościowany? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Godzinę temu, Albatros napisał: Lepiej się poczułeś? Dowartościowany? Niech kolega nie drąży.Znowu się zrobi niepotrzebna awantura. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BROK Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października 4 godziny temu, Xmen napisał: Niech kolega nie drąży.Znowu się zrobi niepotrzebna awantura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BROK Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Panowie! Daleki jestem o kpin. Zwyczajnie nie mogę zrozumieć, że innym liczycie nity i odcień koloru, a w tym przypadku nie bolą Was oczy? O merytoryce nie wspominając- ad acta! Radość z hobby! I super! Ale please - zwyczajnie napisałem to co rzuca się w oczy i boli... Pozdrawiam autora i mimo jego awersji do aerografu - pędzlem też można robić cuda! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 13 Października Autor Share Napisano 13 Października Jak ktoś ma problem gwoli przypomnienia: I to by było na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października (edytowane) W dniu 11.10.2024 o 22:25, BROK napisał: Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół według mnie sytuacja jest klarowna: jedna z owiec słucha co mówi żołnierz a śladów nie będzie jeżeli powierzchnia jest mocno wysuszona, nie musi być nawet wykruszona - to wnioski z praktycznych obserwacji podczas służby w WP (ale warto faktycznie zwracać uwagę na takie detale) Edytowane 13 Października przez panmopsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi