Skocz do zawartości

Radość z hobby

Sjmport

Rekomendowane odpowiedzi

Progres powiadasz 🙂 To już elementy baśniowe, na które czekam 🙂 A nawet nowe technologie biotechniczne - np Pani z wszczepionym pod skórę magnesem 🙂 Karabin przylega wzorowo 🙂 Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół 🙂 Z każdym postem coraz fajniej:-)

9 godzin temu, BROK napisał:

Progres powiadasz 🙂 To już elementy baśniowe, na które czekam 🙂 A nawet nowe technologie biotechniczne - np Pani z wszczepionym pod skórę magnesem 🙂 Karabin przylega wzorowo 🙂 Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół 🙂 Z każdym postem coraz fajniej:-)

Ojej 😁 bardzo mi nieprzykro, że nie spełniam czyiś oczekiwań względem modelarstwa.

Ja podchodzę do tego bez spiny i jak komuś to nie odpowiada to nie mój problem. Się nie podoba takie podejście omijać.

Pozdrawiam 

• Like 1
  • Confused 1

28 minut temu, Xmen napisał:

Taka rada od starego człowieka.

Nie odpowiadają na takie posty.

Nic dobrego z tego nie ma a tylko niepotrzebne emocje.

Masz rację dobry człowieku. Życzę miłego dnia!

16 godzin temu, BROK napisał:

Lepiej się poczułeś? Dowartościowany? 

• Like 1

Godzinę temu, Albatros napisał:

Lepiej się poczułeś? Dowartościowany? 

Niech kolega nie drąży.Znowu się zrobi niepotrzebna awantura.

• Like 1

Panowie! Daleki jestem o kpin. Zwyczajnie nie mogę zrozumieć, że innym liczycie nity i odcień koloru, a w tym przypadku nie bolą Was oczy? O merytoryce nie wspominając- ad acta! Radość z hobby! I super! Ale please - zwyczajnie napisałem to co rzuca się w oczy i boli... Pozdrawiam autora i mimo jego awersji do aerografu  - pędzlem też można robić cuda!

• Like 3

Jak ktoś ma problem gwoli przypomnienia:

I to by było na tyle.

facebook_1613927852793_6769304048685612476.jpg.6430fe8ffacf87533f26d6d00768d4a6.jpg

W dniu 11.10.2024 o 22:25, BROK napisał:

Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół 

według mnie sytuacja jest klarowna: jedna z owiec słucha co mówi żołnierz a śladów nie będzie jeżeli powierzchnia jest mocno wysuszona, nie musi być nawet wykruszona - to wnioski z praktycznych obserwacji podczas służby w WP (ale warto faktycznie zwracać uwagę na takie detale)

Edytowane przez panmopsik

• jawkers locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.