BROK Napisano 11 Października 2024 Napisano 11 Października 2024 Progres powiadasz To już elementy baśniowe, na które czekam A nawet nowe technologie biotechniczne - np Pani z wszczepionym pod skórę magnesem Karabin przylega wzorowo Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół Z każdym postem coraz fajniej:-)
Sjmport Napisano 12 Października 2024 Autor Napisano 12 Października 2024 9 godzin temu, BROK napisał: Progres powiadasz To już elementy baśniowe, na które czekam A nawet nowe technologie biotechniczne - np Pani z wszczepionym pod skórę magnesem Karabin przylega wzorowo Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół Z każdym postem coraz fajniej:-) Ojej bardzo mi nieprzykro, że nie spełniam czyiś oczekiwań względem modelarstwa. Ja podchodzę do tego bez spiny i jak komuś to nie odpowiada to nie mój problem. Się nie podoba takie podejście omijać. Pozdrawiam 1 1
Xmen Napisano 12 Października 2024 Napisano 12 Października 2024 Taka rada od starego człowieka. Nie odpowiadają na takie posty. Nic dobrego z tego nie ma a tylko niepotrzebne emocje. 3
Sjmport Napisano 12 Października 2024 Autor Napisano 12 Października 2024 28 minut temu, Xmen napisał: Taka rada od starego człowieka. Nie odpowiadają na takie posty. Nic dobrego z tego nie ma a tylko niepotrzebne emocje. Masz rację dobry człowieku. Życzę miłego dnia!
Albatros Napisano 12 Października 2024 Napisano 12 Października 2024 16 godzin temu, BROK napisał: Progres powiadasz To już elementy baśniowe, na które czekam A nawet nowe technologie biotechniczne - np Pani z wszczepionym pod skórę magnesem Karabin przylega wzorowo Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół Z każdym postem coraz fajniej:-) Lepiej się poczułeś? Dowartościowany? 1
Xmen Napisano 12 Października 2024 Napisano 12 Października 2024 Godzinę temu, Albatros napisał: Lepiej się poczułeś? Dowartościowany? Niech kolega nie drąży.Znowu się zrobi niepotrzebna awantura. 1
BROK Napisano 12 Października 2024 Napisano 12 Października 2024 4 godziny temu, Xmen napisał: Niech kolega nie drąży.Znowu się zrobi niepotrzebna awantura.
BROK Napisano 12 Października 2024 Napisano 12 Października 2024 Panowie! Daleki jestem o kpin. Zwyczajnie nie mogę zrozumieć, że innym liczycie nity i odcień koloru, a w tym przypadku nie bolą Was oczy? O merytoryce nie wspominając- ad acta! Radość z hobby! I super! Ale please - zwyczajnie napisałem to co rzuca się w oczy i boli... Pozdrawiam autora i mimo jego awersji do aerografu - pędzlem też można robić cuda! 3
Sjmport Napisano 13 Października 2024 Autor Napisano 13 Października 2024 Jak ktoś ma problem gwoli przypomnienia: I to by było na tyle.
panmopsik Napisano 13 Października 2024 Napisano 13 Października 2024 (edytowane) W dniu 11.10.2024 o 22:25, BROK napisał: Albo 2 baranki boże, którym objawił się czerwony jeep prosto z nieba - nie zostawił nawet śladów kół według mnie sytuacja jest klarowna: jedna z owiec słucha co mówi żołnierz a śladów nie będzie jeżeli powierzchnia jest mocno wysuszona, nie musi być nawet wykruszona - to wnioski z praktycznych obserwacji podczas służby w WP (ale warto faktycznie zwracać uwagę na takie detale) Edytowane 13 Października 2024 przez panmopsik
Rekomendowane odpowiedzi